Ce reguli trebuie să respecte spectatorii la concertul Sarah Brightman de la Sala Palatului!

Apropo.ro / 05.11.2014, 16:21
Ce reguli trebuie să respecte spectatorii la concertul Sarah Brightman de la Sala Palatului!
Accesul la concertul pe care cântăreaţa britanică Sarah Brightman îl va susţine pe 13 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, va fi permis de la ora 19.00, urmând ca show-ul să înceapă la ora 20.00, informează organizatorii.
Spectatorii trebuie să vină din timp la Sala Palatului, mai ales că luminile se vor stinge cu 10 minute înainte de începerea show-ului, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
 
Nu este permisă utilizarea flash-urilor, nu va fi permis accesul în sală cu camere digitale de peste 35 mm, camere video, echipament de înregistrări audio, lasere, lanterne, arme, artificii, sticle şi recipiente din plastic. Utilizarea telefonului mobil va fi interzisă pe durata concertului, de asemenea, nu vor fi permise bannere pe suport de lemn şi afişe cu mesaj politic, informează organizatorii.
 
Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul mondial „Dreamchaser”, început în 2013 şi care va include peste 100 de spectacole pe cinci continente. La Sala Palatului, artista va fi acompaniată de o orchestră formată din 51 de muzicieni. Acesta este al doilea concert pe care cântăreaţa britanică îl susţine în România, primul având loc în urmă cu zece ani.
 
Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate şi dorinţa de a-şi depăşi limitele. Albumul „Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spaţiu pe care Sarah o pregăteşte pentru 2015.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. „Dreamchaser” este un show complex, modern şi spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depăşeşte trei octave, ţinuta sa regală şi efectele speciale îl vor purta pe spectator în lumea viselelor. „Vânătorul de vise” – titlul concertului în traducere – va deveni oricare dintre cei prezenţi la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.
 
Sarah Brightman este considerată soprana cu cele mai mari vânzări din lume şi singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pioniera genului „classic crossover” şi unul dintre marii artişti ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări.
 
Single-ul „Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard şi au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Barcelona şi 16 ani mai târziu, la Beijing.
 
Biletele pentru acest concert se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, librăriile Humanitas, Adevărul, Cărtureşti, staţia de Metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, magazinele Diverta, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro şi bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).