Ce rochii vom vedea la Oscaruri?

De: Manuela Stoicescu / 20.02.2008, 12:17
Ce rochii vom vedea la Oscaruri?
Mai sunt doar cateva zile pana la ceremonia de decernare a premiilor Oscar iar Hollywood-ul se pregateste pentru parada anuala a spectaculoaselor tinute afisate pe covorul rosu.

Mai sunt doar cateva zile pana la ceremonia de decernare a premiilor Oscar iar Hollywood-ul se pregateste pentru parada anuala a spectaculoaselor tinute afisate pe covorul rosu. Cele mai asteptate vedete sunt Nicole Kidman si Penelope Cruz, care au uimit anul trecut cu rochiile lor.

Desi culorile si modelele rochiilor sunt strict secrete, un lucru e cert: toate vedetele vor dori sa fie in centrul atentiei. Patty Fox, coordonatoarea departamentului de fashion al premiilor Academiei si-a exprimat parerea potrivit careia show-ul de anul acesta va fi "cel mai mare fashion show de pe Pamant".

"Orice femeie vrea sa poarte cea mai minunata rochie in momentele petrecute pe covorul rosu", a spus si Juliana Cairone, proprietara unui magazin frecventat de starlete. Juliana, care a imbracat-o pe Angelina Jolie la Screen Actors Guild Awards, crede ca pentru ceremonia de anul acesta rochiile se vor inspira din stilul grecesc – confectionate din materiale vaporoase si legate pe umar – iar ca starurile mai tinere vor opta pentru tinute boeme, sofisticate si elegante dar in niciun caz tipatoare.

Galbenul stralucitor, turcoazul si movul au fost culorile dominante pe catwalk in acest sezon: se asteapta astfel ca aceleasi nuante sa coloreze si peisajul festivitatii hollywoodiene.

Heidi Klum a dezvaluit ca va purta o rochie rosu-aprins semnata John Galliano, din dorinta de a promova pericolele bolilor cardiace la femei. Cat despre Nicole Kidman, aceasta a optat anul trecut pentru rosu, astfel incat de data aceasta criticii se asteapta cu siguranta la putina extravaganta.

Penelope Cruz s-a multumit cu o tinuta pastelata semnata Versace in 2007, ceea ce da de inteles ca anul acesta va face furori cu o nuanta mai indrazneata.

Expertul care "taie si spanzura" in preajma Oscarurilor este chiar criticul de origine romana Steven Cojocaru, caruia i se pare extrem de distractiv sa vada si vedete care "o dau in bara". "Imi plac greselile. Nu vreau ca toata lumea sa arate grozav", a marturisit el. "Sfatul meu? Less is more. Nu veniti aici purtand coronite", a adaugat Cojo.