Ce româncă a devenit dublura cântăreței Celine Dion (Video)

De: Gabriela Voicu / 01.10.2012, 13:02
Ce româncă a devenit dublura cântăreței Celine Dion (Video)
Daniela Ameruoso, un model din România și soția fotografului Christopher Ameruoso, a fost dublura cântăreței Celine Dion în noul ei videoclip, "Parler à mon père".

Cu părul negru, ochi de culoarea mierii și buze ca două petale de trandafir, Daniela Ameruoso, un model din România, i-a cucerit pe americani.

Ea a jucat recent într-un videoclip al cântăreței canadiene Celine Dion, fiind dublura acesteia. Frumoasa româncă, originară din Timișoara, este căsătorită cu unul dintre cei mai talentați fotografi, Christopher Ameruoso, și deja este cunoscută în SUA.

Pe blogul său, Christopher, cel care s-a ocupat de ședința foto de la filmări, povestește cum Danielei i s-a propus să fie dublura lui Celine Dion, solista apărând în câteva scene din videoclipul pentru piesa „Parler à mon père” („Vorbindu-i tatălui meu”).

Céline Dion – Parler à mon père

„Daniela are aceeași constituție corporală și aceleași gesturi ca Celine. Producătorii au fost foarte mulțumiți de cum s-a descurcat Daniela. A fost o experiență extraordinară pentru toată lumea”, a scris Christopher pe blogul său.

Pare că Daniela și Celine s-au și împrietenit pe platourile de filmare, unde au făcut o fotografie împreună.

Vezi videoclipul cu românca noastră, mai sus!