Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Andreei Mantea, Ştefan Stan? A dat lovitura!

De: Cristiana Trifu / 13.09.2017, 13:54
Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Andreei Mantea, Ştefan Stan? A dat lovitura!
Ana Morodan îşi măreşte permanent echipa la ”Nuntă cu scântei”, show difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1.

Cel care va completa trio-ul de excepţie este Ştefan Stan, alături de Ana Morodan şi Chef Mihai Chelaru.

Dacă până acum doar Mihai Chelaru era asistentul de nădejde al Anei Morodan, el având şi titlul de Chef în cadrul show-ului, dar şi de partener de dans al renumitei bloggeriţe, de acum va face parte din echipă şi Ştefan Stan.

”Eu mănânc aperitivul făcut de Mişu, el dansează pe muzica mea şi amândoi dansăm aşa cum ne cântă Ana”, spune Ştefan Stan.

În cadrul ediţiei de astăzi, 13 septembrie, telespectatorii vor putea urmări o adevărată ”Nuntă cu scântei”, presărată cu o mulţime de momente emoţionante. Ionela şi Andrei, tinerii care au transformat relaţia lor virtuală într-o poveste de dragoste reală, vor avea parte de clipe de neuitat.

Povestea Ionelei este una emoţionantă, ea a fost lăsată la bunici de către mama ei, care locuieşte de mai bine de 15 ani la Paris, unde şi-a refăcut viaţa, s-a căsătorit şi a mai dat naştere unui băiat. Maria, mama Ionelei, consideră că nunta fiicei sale este un prilej pentru a se apropia din nou de aceasta.

Pe de altă parte, cealaltă Marie, mama mirelui, locuieşte alături de copii, le ştie dorinţele, le cunoaşte gusturile, asa că ea reuşeşte să câştige titlul de mamă şefă în organizarea nunţii cu scântei. 

Cum va arăta nunta organizată de soacra mare, prin ce emoţii vor trece mirii şi familiile lor, dar şi ce tradiţii vor respecta, telespectatorii Antena 1, pot vedea miercuri, 13 septembrie, de la ora 14.00, numai la Antena 1.