Ce să pariezi ca să câștigi la Campionatul Mondial de Fotbal

Apropo.ro / 30.05.2014, 10:30
Ce să pariezi ca să câștigi la Campionatul Mondial de Fotbal
Specialiștii de la Goldman Sachs au dat publicității un raport conform căruia naționala de fotbal a Braziliei are mari șanse să câștige Campionatul Mondial pe care îl găzduiește în această vară.

Predicțiile propuse de Goldman Sachs, pe care le găsiți aici, pot fi luate în calcul și de către împătimiții de pariuri sportive, în condițiile în care americanii indică inclusiv rezultatele așteptate la meciurile din faza grupelor.

Conform predicțiilor Goldman Sachs, în faza grupelor în aproape toate meciurile ambele formații vor înscrise, cu excepția unui meci, Brazilia – Camerun la care se așteaptă o victorie a echipei Braziliei cu 5-0. În rest, majoritatea rezultatelor întâlnite este 1-1 sau 2-1, existând rar posibilitatea ca o echipă să câștige un meci la cel puțin două goluri diferență.

Ca să vă faceți o idee, pentru meciul Anglia – Italia din 15 iunie, din Grupa D, există o cotă de 2,15 la 1 pentru ca ambele formații să marcheze, iar Goldman Sachs prevede un rezultat de 1-1 pentru acest meci. Spania – Olanda se înfruntă în Grupa B, pe 13 iunie, iar rezultatul anticipat este tot 1-1. Cota pentru ca ambele echipe să înscrie în acest meci este 1,95 la 1.

Dacă totuși căutați să variați pariurile, puteți lua în calcul posibilitatea să jucați pe scor corect, 1-1, în condițiile în care majoritatea covârșitoare a meciurilor se va încheia cu acest rezultat. Sau puteți paria direct pe scor corect, dacă vă încredeți în predicțiile Goldman Sachs.

De exemplu, la Spania – Olanda egalul este cotat cu 3,2 la 1, iar rezultatul corect, 1-1, este cotat cu 6 la 1. La Anglia – Italia egalul este cotat cu 3 la 1, iar rezultatul corect, 1-1, este cotat cu 5,75 la 1.

Totuși, trebuie menționat că rămâne la latitudinea voastră dacă decideți să pariați sau nu pornind de la predicțiile făcute de Goldman Sachs, Apropo.ro neasumându-și responsabilitatea pentru rezultatele anunțate de gigantul american și în privința alegerilor făcute de pariori.