Ce salarii au medicii celebrităţilor

De: Mioara Tronaru / 31.05.2014, 07:00
Ce salarii au medicii celebrităţilor
Aproape toate celebrităţile au o poveste personală cu un medic de medicină generală, cu un psihiatru sau un psiholog. Aproape că stă scris în fişa postului unui star să aibă medic personal de medicină generală, medic specialist psihiatru, psiholog.

Britney Spears a cunoscut la o vârstă fragedă succesul şi tot de atunci problemele se ţin lanţ de ea. Mama a fost cea care i-a angajat primul psiholog şi tot mama a dus-o de mânuţă la psihiatru pentru că celebra fiică se confrunta cu o formă severă de depresie, care nu putea fi vindecată decât cu ajutorul medicamentelor.

De la acel moment, Britney are un psiholog permanent la dispoziţie, plătit lunar cu 30.000 de dolari. Şi pentru că nici problemele fizice nu au ocolit-o de-a lungul timpul, are o relaţie apropiată cu medicul generalist care o cunoaşte de când numără doar 18 anişori. Acesta îi dă o factură mai cuminţică, de doar 7000 de dolari lunar.

Dar Britney are asistenţă tot timpul, 24 de ore din 24. Spre exemplu, medicul nu are voie să îşi închidă telefonul, iar când pleacă în vacanţă, în afara localităţii, trebuie să anunţe clientul VIP cu 3 zile înainte şi să ofere o alternativă medicală. Mai exact, un alt medic dispus să aibă în permanenţă telefonul deschis pentru orice durere de burtă a vedetei Britney Spears.

CIteste mai mult aici!