Ce salarii fabuloase au Răzvan şi Dani la Antena 1!

De: Cătălina Matei / 10.07.2015, 09:08
Ce salarii fabuloase au Răzvan şi Dani la Antena 1!
Cine se trezeşte de dimineaţă şi prezintă o emisiune matinală... are conturile pline cu mii de euro. Cel puţin aşa stau lucrurile pentru cei doi prezentatori ai formatului “’Neatza cu cu Răzvan şi Dani”, care câştigă, pe sezon, suficienţi bani cât să-şi cumpere un apartament.

Nu este deloc uşor să realizezi un matinal şi mai ales unul care să şi înregistreze audienţe foarte mari. Prin urmare, şi remuneraţia trebuie să fie pe măsură! Conform wowbiz.ro, cei doi prezentatori ai emisiunii ’Neatza cu cu Răzvan şi Dani” au un salariu de zeci de mii de euro.

Foto: Antena 1

“Răzvan Simion şi Dani Oţil au câte 50.000 de euro fiecare pe sezon. Dar în fiecare zi, dimineaţa, sunt în platou. Practic, acolo au a doua familie. Ei îşi beau cafeaua la locul de muncă, cu echipa şi telespectatorii. S-au obişnuit cu acest program. Sunt bani mulţi, desigur, dar îi câştigă pe sezon, nu lunar. Dacă muncesc un sezon, pot să-şi cumpere o garsonieră de fiţe sau chiar un apartament cu două camere, dar nu au nevoie, pentru că şi-au făcut vile. De când sunt la , amândoi şi-au ridicat case, la periferia Capitalei. Ei se înţeleg chiar bine, sunt prieteni, se văd şi în timpul liber. Banii ăştia îi câştigă la , dar vă daţi seama că ei sunt prezentatori şi la … acolo vorbim de alte sume, desigur, tot cu multe zerouri”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi prezentatori pentru wowbiz.ro.