Ce salarii sunt la McDonald’s România! Cât câştigă un angajat la început şi la ce sumă poate ajunge

De: Nicoleta Nicolae / 31.07.2015, 09:28
Ce salarii sunt la McDonald’s România! Cât câştigă un angajat la început şi la ce sumă poate ajunge
Pentru mulţi tineri, McDonald’s reprezintă un prim pas în carieră sau un loc de muncă pe perioada vacanţelor. Salariile oferite nu sunt foarte mari, însă acestea cresc treptat, există posibilităţi de avansare, se oferă spor de noapte sau de weekend şi se plătesc orele suplimentare.

„Adevărul“ prezintă ce salarii sunt la McDonald’s pe baza informaţiilor oferite de angajaţii sau foştii angajaţi ai companiei pe portalul undelucram.ro, o comunitate online unde persoanele pot împărtăşi experienţa avută la locul de muncă, pentru a evalua angajatorii şi condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.  Acestea cresc anual cu 5% Astfel, un angajat al McDonald’s, cel mai mare lanţ local de restaurant din România, poate câştigă la început un salariu net de aproximativ 1.000 de lei, însă acesta creşte an de an cu câte 5% chiar dacă rămâne pe aceeaşi poziţie în companie.

„Pentru început, ai salariu de 1.000 de lei brut. În mână nu mai ştiu exact cât se ia, 750-800 de lei dacă nu mănânci (opreşte din salariu), plus bonuri de 200 de lei (la opt ore). După jumătate de an avansezi, treci pe ecuson galben şi îţi măreşte puţin salariul. Dăca iei misteriosul (clientul misterios – e relativ uşor de luat dacă fiecare îşi vede de treaba lui în orele respective), câştigi 50 de lei în plus“, a scris Cami, în luna octombrie a anului trecut, pe undelucram.ro.