Ce salariu câștigă cel mai bine plătit angajat al Poliției Române

Apropo.ro / 12.01.2014, 14:00
Ce salariu câștigă cel mai bine plătit angajat al Poliției Române
Cel mai bine plătit angajat al Poliției Române are un salariu mai mare decât cel primit de șeful statului, Traian Băsescu.

Cel mai bine plătit angajat al Poliției Române, un ofițer cu funcție de comandă, a obținut în luna noiembrie a anului trecut un salariu net de 9.460 de lei, cu peste 2.400 de lei mai mult decât cel primit de șeful statului, Traian Băsescu.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Funcționarii publici din cadrul Poliției Române primesc la final de lună salarii mari, unele depășindu-le chiar pe cele ale agenților de poliție. Dacă primii pot câștiga chiar și 4.355 de lei pe lună, salariile agenților de poliție nu depășesc 3.466 de lei.

Cel mai post plătit ofițer (cu funcție fără comandă) al Jandarmeriei a încasat un salariu net de mai puțin de 1.300 de lei în luna septembrie, iar cel mai bine plătit ofițer (cu funcție de comandă) a câștigat, în aceeași lună, 8.420 lei net.

Cel mai bine plătiți angajați din aceste structuri rămân însă cei din aparatul central, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, unde un angajat din categoria „personal contractual”, fără funcție de conducere, a încasat în luna iunie a acestui an un venit net de 11.222 de lei.

Citește mai multe detalii despre salariile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pe zf.ro