Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

De: Alexandra Necsoiu / 08.06.2017, 12:24
Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el
Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea ”Wowbiz”. Motivul este simplu, prezentatorul doreşte să se ocupe de familie şi de creşterea celor trei copii ai săi.
El are doi copii din căsnicia anterioară, Ştefania (19 ani) şi Filip (14 ani), iar la finalul lunii aprilie a devenit tătic a treia oară, căci soţia lui, Cristina Şişcanu, a născut-o pe Petra.
 
Mădălin Ionescu renunţă la emisiune, dar şi la un salariu de aproape 15.000 de euro. 

„Plec, dragii mei ! In urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum ! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei , pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra. Dupa o perioada de câteva luni sau poate mai mult, imi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu!  Pentru toate reuşitele uluitoare de pana acum, care au consacrat „Wowbiz ” ca lider al emisiunilor de seara, mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic …editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz!”, a scris prezentatorul pe reţelele de socializare