Ce se întâmplă când un pașaport cade pe mâinile unui copil

De: Carmen Ulian / 10.06.2014, 17:30
Când vine vorba de acte importante, niciuna nu este indicat să ajungă pe mâna copilului, mai ales dacă este înarmat cu un pix.

Un turist chinez din provincia Liaoning, pe numele său Zhang, a rămas blocat în Coreea pentru un motiv uluitor. Fiul său în vârstă de patru ani i-a desenat tot pașaportul cu pixul.

Zhang se afla în Coreea pentru o vizită scurtă, la un spital, dar după ce oficialii au văzut în ce hal arată pașaportul nu l-au crezut că de vină este cel mic.

desen

Se poate ca cel mic să nu fi realizat importanța actului, așa că l-a folosit pe post de hârtie de desenat. Pe pașaportul tatălui să el a schițat animale, nori, plante, oameni, alte desene neinteligibile, ba chiar i-a făcut tatălui său barbă și mustață.

desen

Când d-l Zhang se pregătea să plece din Coreea de Sud a realizat că a lăsat pașaportul în mâinile fiului său. Din nefericire era și prea târziu. Oficialii de la imigrările coreene nu au fost impresionați de talentul micuțului și i-au interzis să se îmbarce în avionul spre China. Bărbatul a postat imaginile cu pașaportul său pe Weibo adăugând că este trist și că nu știe cum va rezolva situația și cum va pleca înapoi acasă. Cel mai probabil va lua legătura cu ambasada și alte autorități pentru a se rezolva pașnic problema nedorită.