Ce se întâmplă cu Bianca Drăguşanu după ce revine Gabriela Cristea la „Te vreau lângă mine”?

De: Cristiana Trifu / 16.11.2017, 12:31
Ce se întâmplă cu Bianca Drăguşanu după ce revine Gabriela Cristea la „Te vreau lângă mine”?
Bianca Drăguşanu rămâne la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine" până la finele anului 2017. Perioada de pauză din tv a Gabrielei Cristea se apropie de sfârşit, iar din ianuarie proaspăta mămică îşi va relua postul.

Bianca Drăguşanu e dispusă să renunţe şi să se întoarcă la afacerile ei. 

Bianca Drăguşanu a dat audienţa peste cap la Kanal D. Ce s-a întâmplat cu „Te vreau lângă mine”?

„Bianca se află într-o perioadă extrem de aglomerată şi se împarte între atelier, munca în televiziune şi casă. Dimineaţa fuge la depozit după materiale, apoi verifică stadiul comenzilor şi ajunge cu doar câteva minute înainte de a intra în emisie. Noroc că este gata coafată şi machiată de acasă şi acolo doar îşi mai face mici retuşuri. Următoarele zile vor fi şi mai şi pentru ea, căci se înregistrează ediţiile care vor fi difuzate în perioada sărbătorilor. Din ianuarie, Bianca se va întoarce de tot la atelier, unde are 18 angajaţi şi trebuie să facă acolo să meargă lucrurile, pentru că este afacerea ei de viitor. Emisiunea a fost o experienţă interesantă pentru ea, dar îi va lăsa locul Gabrielei Cristea fără niciun fel de problemă. gabi este făcută pentru show-ul ăsta. Aşa Bianca va avea mai mult timp pentru fetiţa ei Sofia, căreia acum îi dedică în exclusivitate, doar ziua de duminică”, au povestit surse din anturajul blondei pentru Click!

Odinioară una dintre cele mai urmărite emisiuni, ”Te vreau lângă mine” a ajuns acum spre coada audienţelor. Se pare că telespectatorii nu s-au obişnuit cu faptul că titulara Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăguşanu.

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate, audienţele show-ului au suferit modificări majore. Bianca Drăguşanu prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine” din 18 septembrie.
Strict prin comparaţie cu Gabriela, cifrele nu sunt în favoarea iubitei lui Victor Slav, potrivit click.ro.

Conform spuselor Gabrielei, ea îşi va relua serviciul din ianuarie 2017. “Din păcate, meseria pe care o fac eu nu-mi permite să stau prea mult acasă. Nu vreau să rămân nici acasă, pentru că sunt o femeie activă. Din ianuarie, probabil o să-mi iau fetiţa cu mine la emisiune. Cât despre bone sau părinţi, nu ştiu ce să zic, deocamdată doar eu şi Tavi”.