Ce se întâmplă dacă nu te speli timp de 6 săptămâni

Apropo.ro / 23.02.2014, 16:00
Ce se întâmplă dacă nu te speli timp de 6 săptămâni
După ce nu s-a spălat timp de 6 săptămâni, o femeie nu și-a pierdut toți prietenii dar a ajuns la o concluzie extrem de eficientă.

O englezoaică a încercat să afle pe pielea ei ce înseamnă să nu te speli pe corp timp de 6 săptămâni. Femeia de 42 de ani lucrează în televiziune, la un departament de documentare. Asta a făcut și ea, un experiment nu chiar inedit, căci mulți sunt supărați pe apă și săpun, ci unul la care se iau notițe și se observă anumite lucruri, și la care se fac și anumite analize.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Femeii i-a fost teamă la început de reacțiile celor din jur, căci ajunsese să nu mai miroasă chiar a parfumuri scumpe. În tot acest timp, englezoaica nu a folosit nici alte produse de îngrijire. A stat așa naturală, precum oamenii străzii.

În urma experimentului efectuat asupra propriei persoane, medicul femeii a supus-o pe aceasta unor teste de sânge, iar rezultatul nu a fost întocmai îngrijorător. Se pare că deși au fost identificate de 5.000 de ori mai multe bacterii pe suprafețele testate, totuși nu au fost găsiți E.coli sau streptococi.

„Nu mai vreau să fac vreodată un astfel de experiment, pentru că își afectează prieteniile, relațiile personale și inclusiv încrederea în tine. În același timp însă, mi s-a demonstrat faptul că nu este nevoie să-mi cumpăr atât de multe produse cosmetice. Am fost uimită să aflu că pielea mea a arătat cel mai bine de până acum după ce timp de șase săptămâni nu am spălat-o și nu am folosit creme hidratante”, a declarat englezoaica.