Ce se întâmplă, doctore? revine cu un nou sezon

De: Nicoleta Nicolae / 26.09.2015, 07:00
Ce se întâmplă, doctore? revine cu un nou sezon
Sâmbătă, 26 septembrie, de la 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se întâmplă, doctore?.

Va fi un sezon în care echipa emisiunii va fi, ca de obicei, aproape de telespectatori, oferind explicaţii simple, ghiduri de orientare în cuplu, noţiuni de parenting ori psihologie, pe înţelesul tuturor. Oana Cuzino va avea şi în acest sezon invitaţi surpriză şi vedete îndrăgite din România. Şi, bineînţeles, românii vor primi în fiecare sâmbătă dimineaţa sfaturi utile în ceea ce priveşte nutriţia.

Prima ediţie va începe cu o călătorie extrem de interesantă în lumea produselor bio. Rafturile marilor magazine vor fi părăsite în favoarea câmpurilor cultivate de oameni simpli. Miza este colosală, iar paşii greşiţi reprezintă o tentaţie pentru mulţi dintre noi.

Sâmbătă, de la 10:30, Irina şi Răzvan Fodor vin cu reţeta pe care încearcă să o aplice pentru a savura din plin viaţa de familie.

Tot sâmbătă, Oana Cuzino va pleda şi pentru abordarea sănătoasă a problemelor medicale! Nu la domiciliu, ci într-un cabinet, în prezenţa unui specialist. Un control făcut chiar şi în stare aparentă de sănătate, poate prelungi viaţa cu 20 de ani.