„Ce se întâmplă, doctore?” surprinde frumusețea adevarată

De: Dragos Tanase / 25.06.2012, 13:20
În iulie, revista "Ce se întâmplă, doctore?" propune cititoarelor sale, în premieră, un pictorial inedit de copertă în care vedetele sunt cinci românce câștigătoare ale caravanei dedicate frumuseții adevărate, organizate împreună cu Dove.

Pe parcursul acestei acțiuni care a durat câteva săptămâni, doamne și domnișoare din mai multe orașe ale țării au fost surprinse pe stradă, în fotografii, demonstrând încă o dată în plus că România este topul țărilor cu cele mai multe frumuseți naturale.

Însă, oricât de generoasă ar fi natura, orice femeie știe că nu trebuie să se abată de la regulile unui stil de viață sănătos pentru ca frumusețea să dureze. Astfel, cele cinci câștigătoare au mărturisit în numărul de iulie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” că respectă diete echilibrate, fac sport și își îngrijesc ca la carte pielea.

La fel de pasionate de tot ce înseamnă dietă și sport sunt și multe dintre modelele celebre ale lumii, care își etalează pe plajă corpurile de invidiat. Din ediția de iulie a revistei, aflați că modelul Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, face sport cu greutăți de până la cinci kilograme, atașate de picioare, și că Adriana Lima merge la fitness de șase ori pe săptămână.

În articolele semnate de Oana Cuzino, puteți descoperi că zmeura este ideală în sezonul cald pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar și că tratamentele de detoxifiere a colonului curăță mucoasa digestivă și îmbunătățesc funcționarea sistemului imunitar.

Coperta CSID

În zilele călduroase, meniurile perfecte sunt reprezentate de salate, iar vedetele le consumă din belșug. În numărul de iulie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, Anca Țurcașiu, Andra și Olivia Steer vorbesc despre ingredientele lor preferate pentru salatele de sezon și despre cele mai bune combinații de plante și proteine pentru menținerea tonusului și siluetei.

La secțiunea sănătate, revista „Ce se întâmplă, doctore?” le prezintă cititoarelor toate avantajele intervențiilor chirurgicale asistate de roboții da Vinci. Redactorul revistei Mădălina Drăgoi a asistat la o astfel de operație sofisticată și a stat de vorbă cu cei mai buni specialiști în domeniu care aplică deja si în România tehnicile viitorului.

Pentru familiile cu copii, revista „Ce se întâmplă, doctore?” vine cu sfaturi extrem de utile atunci când părinții vor să petreacă departe de casa câteva zile, neînsoțiți de cei mici. Iar pentru pasionații de călătorii, Atena se dezvăluie în continuare plină de atracții, în ciuda crizei.