Ce se mai petrece prin cartierele din Oradea

Apropo.ro / 27.06.2002, 09:23
Ce se mai petrece prin cartierele din Oradea
Rogerius Ca Parcul Copiilor este copilul vitreg al primarului Filip am mai spus-o. Se pare ca domnia-sa vrea cu tot dinadinsul sa construiasca acolo un centru comercial, îngrijirea zonei cazand astfel în sarcina noilor proprietari. Fapt este ca parcul, cautat vara de sute de oradeni, nu are

Rogerius

Ca Parcul Copiilor este copilul vitreg al primarului Filip am mai spus-o. Se pare ca domnia-sa vrea cu tot dinadinsul sa construiasca acolo un centru comercial, îngrijirea zonei cazand astfel în sarcina noilor proprietari. Fapt este ca parcul, cautat vara de sute de oradeni, nu are pe întreaga sa suprafața nici macar un coș de gunoaie valid. Felicitari!

Decebal

O familie de batrani pensionari s-a mutat în strada. Cei doi batrani au fost evacuați din locuința și, folosind mobilele pe care le aveau, și-au încropit un adapost alaturi de punctul termic din vecinatatea strazii Progresului. Daca nepasarea autoritaților va persista, cei doi pensionari risca sa-i prinda iarna tot pe afara.

Rogerius

Printre numeroasele bannere ce acopera cerul deasupra principalelor șosele ale Oradiei sunt și cateva cel puțin bizare. De exemplu, pe reclama firmei Pyro-Technic Transilvania SRL scrie „Nunmer 1 în Romania”. Greu de înțeles pentru cine suna sloganul: pentru autohtoni sau pentru anglofoni?

[Bihoreanul]