Ce se va întâmpla cu Kim şi Kanye după moarte!

De: Nicoleta Nicolae / 11.08.2015, 11:55

Ce se va întâmpla cu Kim şi Kanye după moarte!
Rapperul american Kanye West şi soţia lui, Kim Kardashian, cunoscuţi pentru gesturile lor excentrice, şochează din nou cu o altă găselniţă.

Ei au declarat că vor ca întreaga lor familie să fie congelată după moarte pentru ca, în viitor, să fie readuşi la viaţă “pentru binele umanităţii”.

Se pare că cei doi îndrăgostiţi îşi plănuiesc în detaliu fiecare aspect al vieţii lor şi nu numai. Prieteni apropiaţi ai celebrului cântăreţ au declarat că West (38 de ani) este extrem de serios privind îngheţarea după moarte.

“Este foarte hotărât să facă asta. A spus că soţia lui, Kim, este exemplarul perfect al sexului femeiesc şi lumea nu ar trebui să rămână fără frumuseţea ei. El vrea ca familia lui să se congeleze pentru binele umanităţii. Mai mult, consideră că mintea lui creativă e atât de rară încât trebuie să rămână pe pământ pentru totdeauna”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru National Enquirer.

În plus, Kanye îşi doreşte ca, în viitor, el şi soţia lui să fie readuşi la viaţă pentru a putea să apară şi în alte reality- show-uri, peste ani.