Ce secvenţă a refuzat să filmeze Natalie Dormer în „Game of Thrones” (Video)

Apropo.ro / 02.12.2014, 12:02
Ce secvenţă a refuzat să filmeze Natalie Dormer în
"Game of Thrones" nu s-a sfiit niciodată să pună pe tapet situaţii şocante şi controversate: incest, decapitări, nuditate şi violentă. Şi totuşi, scenariştii şi actorii din serial par să fi înţeles că există o limită.
Natalie Dormer, actriţa care o interpretează pe Margaery Tyrell în serialul de pe HBO, a povestit într-un interviu pentru cei de la „Daily Beast” ce secvenţa a refuzat să filmeze din cauza felului în care era scrisă. E vorba de încercarea personajului ei, Margaery, de a seduce un copil de 13 ani, fratele soţului ei decedat. 
 
 
„Secvenţa a fost schimbată pentru că i-am sunat pe David [Benioff] şi Dan [Weiss] şi le-am zis: „Nu mă simt comfortabil să filmez secvenţa în felul acesta.” Nu e în natura personajului pe care îl joc să încerce să seducă un copil de 13 ani.” a spus ea. „George R. R. Martin a trasat o anumită poveste, respectiv căsătoria dintre Margaery şi Tommen, iar eu nu pot sa schimb asta. Ce pot să fac este să-i dau o notă de sensibilitate. În sezonul următor va fi mai multă interacţiune între cele două personaje şi încercam să facem acest lucru cu inteligenţă şi integritate.” 
  
În timpul aceluiaşi interviu, Natalie s-a plâns de faptul că nu există mai multă nuditate masculină în serial. „În timpul primului sezon, Alfie, Richard şi alţii s-au dezbrăcat, deşi nu până la capăt. Cred că e ceva legat de restricţiile de la HBO. Dar mai cred şi că Game of Thrones are ceva în plus faţă de alte seriale, aşa că ar putea la fel de bine să treacă peste această restricţie.” 

Natalie Dormer  la late-night show-ul „Connan”