Ce semnificaţie are semnul secret pe care îl face Silviu Geandră în ”Ultimul Trib”

De: Alexandra Necsoiu / 28.11.2018, 10:16
Ce semnificaţie are semnul secret pe care îl face Silviu Geandră în ”Ultimul Trib”
Chiar dacă nu lasă greutăţile să îi oprească drumul în ”Ultimul Trib”, joi, de la ora 21.45, la Antena 1, Silviu Geandră are un semn secret pe care îl face la fiecare victorie, pe care o dedică celor dragi de acasă.

Ajuns în Madagascar împreună cu iubita sa, Gabriela Popa, Silviu Geandră a rămas să se lupte singur cu viaţa dificilă din insula africană, dar şi să reziste probelor extenuante, după ce partenera sa a fost eliminatã. Chiar dacă nu vorbeşte foarte mult despre ce e în sufletului lui, ci mai degrabă despre strategiile de joc, Silviu Geandră e mereu cu gândul la cei dragi de acasă, cărora le-a dedicat şi un semn secret. ”Mâinile aduse în dreptul feţei reprezintă semnul pe care l-am convenit cu băieţii de la serviciu, să ştie că le dedic victoriile.

Este un semn stilizat al celor care poarta cagula de la trupele speciale, asa zişii „mascaţi”, pentru că antrenamentele noastre seamănă întrucâtva cu probele întâlnite la „Ultimul Trib”. A doua dedicaţie pe care o fac după fiecare victorie este să îmi ating eşarfa albastră, pentru Gabi”, a mărturisit Silviu Geandră, care este şi multiplu campion la kickboxing şi vicecampion european la Unifight.

            Un joc decisiv al Căpitanilor va face joi, de la ora 21.45, ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară! Căpitanii care vor ieşi pe locurile 1 şi 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să îşi aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toţi concurenţii din Madagascar au început deja să îşi facă strategiile.