Ce şi-a luat Cătălin Bordea cu banii pe care i-a câstigat din stand-up comedy – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.07.2016, 11:45
Ce şi-a luat Cătălin Bordea cu banii pe care i-a câstigat din stand-up comedy - FOTO
Catalin Bordea, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor descoperi in postura de jurat al show-ului "Plasa de stele - Razbunarea vedetelor", care va avea premiera vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, a cheltuit recent, intr-un magazin de incaltaminte din Viena, toti banii pe care i-a castigat in Austria, in urma unui program de stand-up comedy.

Cum s-a intamplat, povesteste chiar el: „La întoarcere, am vazut un magazin Philipp Plein si am intrat in el, doar de curiozitate. Acolo am vazut încălţările vieţii mele. Costau aproape cat am câştigat eu. Mi-am întrebat soţia, ea a zis ca as fi fraier sa nu le iau si, uite asa, am ajuns acasa cu o pereche de bascheti. A, mi-au rămas bani doar de un ştrudel pe care, evident, mi l-am cumparat. Practic, am fost pana in Austria pentru un ştrudel si o pereche de încălţări”.

Catalin Bordea se va afla pentru prima data in postura de jurat, alaturi de Lidia Buble si Dorian Popa, vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in emisiunea „Plasa de stele”, care revine la Antena 1 cu cele mai tari farse şi cu Dan Negru în postura de prezentator. La “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, farsele vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiţie pentru titlul de cel mai bun farsor şi pentru trofeul “Negrul de Aur”. În acest sezon, vedetele le vor face farse nu doar altor vedete, ci şi rudelor lor si unor oameni obişnuiţi. “Show-ul este unul foarte mişto, iar aici farsele se fac chiar pe bune! Noi trebuie sa jurizam cea mai buna prestaţie in farsa respectiva, cea mai asumată abordare si cea mai buna improvizaţie. Încercam sa venim cu ochi critici din afara si, speram noi,  cu un plus de amuzament”, mai spune Catalin.