Ce si-ar fi dorit sa devina Angelina Jolie, daca nu reusea ca actrita

Apropo.ro / 28.11.2011, 15:30
Ce si-ar fi dorit sa devina Angelina Jolie, daca nu reusea ca actrita
Una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, Angelina Jolie, si-ar fi dorit sa aiba o alta meserie decat cea de actrita! Una bizara!

Angelina Jolie a dezvaluit, intr-un interviu acordat postului de televiziune CBS, in emisiunea „60 Minutes”, ca si-ar fi dorit sa devina antreprenor de pompe funebre, daca nu reusea sa devina actrita.

O meserie ciudata, mai ales pentru o femeie frumoasa ca ea, insa Jolie are si argumente solide in ce priveste alegerea ei: „Stiu ca pare o meserie foarte ciudata, foarte excentrica si intunecata, dar, atunci cand a murit bunicul meu, am fost foarte suparata din cauza inmormantarii care i-a fost organizata”.

Felul in care moare o persoana, felul in care familia incearca sa se impace cu moartea acesteia si ceea ce reprezinta moartea in sine reprezinta chestiuni diferite care ar trebui tratate in maniere diferite. Daca nu as fi avut succes ca actrita, aceasta (antreprenor de pompe funebre, n.r.) urma sa devina meseria mea”, a adaugat Jolie.

Angelina Jolie a fost intrebata si ce parere are despre cei care o cunosc doar de pe copertile revistelor: „Pe mine. Eu nu citesc acele reviste. Nu stiu pe cine prezinta ei acolo, dar presupun ca nu pe mine. Ei nu sunt eu. Ei nu cunosc lucrurile de care imi pasa mie. Gasesc ca (articolele lor) sunt marginite si adeseori destul de gresite”.

Citeste mai multe detalii despre Angelina Jolie si-ar fi dorit sa lucreze la pompe funebre, pe Mediafax