Ce-și doresc angajații americani de Crăciun

De: Marian Andrei / 04.12.2012, 15:00
Ce-și doresc angajații americani de Crăciun
Sfârșitul anului este o perioadă potrivită pentru analiza activității desfășurate în timpul anului, dar și pentru stabilirea de noi obiective și priorități pentru anul ce vine.

Un nou loc de muncă, o mărire de salariu, promovarea în cadrul ierarhiei dar și concedierea șefului se regăsesc printre obiectivele angajaților americani, potrivit unui sondaj realizat în rândul a peste 2.000 de angajați de site-ul de locuri de muncă Glassdoor.

Circa 2% dintre angajații care au participat la sondaj au recunoscut că cea mai arzătoare dorință la intrarea în noul an este să îl ajute pe șeful lor să fie concediat, în timp ce alți 23% au afirmat că principalul obiectiv va fi căutarea unui nou loc de muncă.

Dar nu toți angajații au o părere proastă despre șefi sau locurile de muncă. O treime dintre cei consultați au spus că un obiectiv prioritar este să muncească susținut pentru a obține o mărire de salariu, foarte mulți dintre ei fiind încrezători că salariile le vor fi majorate în nou an. Această încredere este susținută de stabilizarea pieței muncii și a sectorului imobiliar.