Ce-şi doreşte Toto Cutugno să mănânce înainte de concertul pe care îl va susţine diseară la Sala Palatului!

Redacția / 27.02.2015, 12:00
Ce-şi doreşte Toto Cutugno să mănânce înainte de concertul pe care îl va susţine diseară la Sala Palatului!
Şampanie, whiskey, fructe proaspete, sendvişuri şi pizza se numără printre cerinţele compozitorului şi cântăreţului italian Toto Cutugno, înainte de concertul pe care îl va susţine în această seară, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.
Toto Cutugno a sosit în România miercuri seară, cu o cursă din Italia, şi a fost condus la hotelul de 5 stele la care va fi cazat pe perioada şederii în Capitală, cu o limuzină de lux.
 
Potrivit organizatorilor, la Sala Palatului, artistul va avea nevoie de trei cabine spaţioase şi confortabile – una pentru el şi două pentru formaţie. În cabina sa, Toto Cutugno a cerut să aibă la dispoziţie o sticlă de şampanie, whiskey, sucuri, apă minerală şi plată, ceai, fructe proaspete – mere, pere, căpşuni, ananas, kiwi, banane -, cafea, lapte, sendvişuri şi pizza. Cerinţele pentru trupă sunt asemănătoare cu ale artistului, cu excepţia faptului că membrii formaţiei au înlocuit şampania şi whiskey-ul cu berea.
 
Foto: Mediafax Foto
 
Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990.
 
Celebrul său hit „L’italiano” a fost cel mai bine vândut disc italian în perioada 1981 – 1986. Melodia, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.
 
Potrivit Mediafax, biletele pentru concertul de vineri costă 500 de lei (categoria VIP), 400 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), respectiv 100 de lei (categoria 4).