Ce soti celebrii sunt scriitori!

De: Nicoleta Nicolae / 20.10.2015, 08:00
Ce soti celebrii sunt scriitori!
La doar o luna dupa ce “Manualul Mamicii ZEN” by Raluca Zenga a vazut lumina tiparului, Walter Zenga a lansat cartea antrenorului zen!
La scurta vreme dupa ce sotia sa, Raluca Zenga, a lansat “Manualul Mamicii Zen”, mai precis acum o luna,  iata ca si sotul sau, celebrul Walter Zenga dezvaluie din culisele vietii de antrenor in cea mai noua carte a sa  „Coach ZEN”.
Astfel, cei doi se completeaza de minune, nu doar in viata de cuplu si familie, ci si profesional vorbind! De altfel, primul tiraj al cartii “Coach ZEN”  a fost epuizat in doar trei zile de la lansarea in Italia. In plus, Walter Zenga a primit propunerea de a tipari cartea sa de succes si la Editura Integral din Bucuresti, acolo unde a vazut lumina tiparului “Manualul Mamicii ZEN”, al sotiei sale.

„Ne completăm in viaţa, acum şi in librării! „Coach ZEN” şi Mama ZEN…o frumoasă poveste de dragoste, cu doi copii minunaţi…şi fotbal pe pâine, pasiune in teren şi in viaţa de zi cu zi! Felicitări soţului meu Walter Zenga pentru noua sa carte, scrisă cu francheţea şi intensitatea care il caracterizează…carisma sa de campion transpare in fiecare rând!”, a scris Raluca pe pagina sa de Facebook.

“Autorii Zenga: fiecare dintre noi este mândru de cartea celuilalt- „C O A C H” şi „Manualul mămicii ZEN”, publicate la distanţa de o lună! Because you complete me!”, a mai scris Mamica Zen pe pagina ei oficiala.