Ce spun alunițele despre tine, în funcție de poziția lor pe chipul tău

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 12:00
Ce spun alunițele despre tine, în funcție de poziția lor pe chipul tău
În funcție de poziția lor pe chipul tău, alunițele pot spune multe despre tine. Iată câteva secrete!

Prin poziționarea lor – pe nas, pe bărbie, în colțul ochiului, pe frunte, alunițele sunt ca o carte deschisă ce spune despre tine tot celui care știe cum să citească harta lor. Astfel poți afla cum îți va fi norocul în afaceri, cum stai cu sănătatea, precum și multe alte lucruri despre persoana ta. Și tu poți învăța să-i citești pe interlocutorii tăi. Totul cu ajutorul almanahului chinezesc Tung Shu.

Pentru ca distractie si pentru ca informatie! Noi te placem, tu ne PLACI?

Ia o oglindă și privește corespondentul tău pe diagrama prezentă. Nu se pun la socoteală chiar toate alunitele mici, mici, sau alte puncte apărute pe față. Privește apoi însemnătatea aluniței pe care au găsit-o la tine. Există un total de 25 de poziții.

alunite

Poziția 1,2 și 3 – în copilărie ai fost rebel și mai liber. Ești creativ și lucrezi mai bine atunci când primești mâna liberă. În general, superiorii tăi sunt atrași de modul tău de a porivi lucrurile. Alunița poziționată în aceste puncte spune despre tine că vei avfea succes în afaceri, precum și șansa de a ajunge propriul tău șef.

Poziția 4 – ești o persoană impulsivă, care deseori se aprinde repede, dar în asta constă și farmecul tău. Poți fi în dificultate și atunci când ai de-a face cu mai multe opinii. Ești o fire certăreață, dar nu ajungi să porți ură pe cineva. Poziția aluniței îți oferă un temperament exploziv, iar dacă ai elimina-o prin intervenție chirurgicală ai putea deveni o persoană mult mai calmă. Dar dacă dispare și farmecul?

Poziția 5 – alunița de aici spune despre tine că vei avea noroc în viață, dar prin multă muncă. Păstrează cu grijă ceea ce câștigi și nu pleca urechea la vorbele invidioșilor care nu-ți vor întotdeauna binele.

Poziția 6 – ești o persoană inteligentă, creativă și cu înclinații artistice. Acestea îți pot aduce faima, banii și succesul. Mai indică și norocul pe care îl ai, dar doar dacă îți urmezi vocea inimii în locul mijloacelor convenționale.

Poziția 7 – Alunițele sub sprâncene indică anumite discuții contradictorii cu rudele, ce pot provoca nefericire. Încercați să țineți discuția sub control, pentru a evita neplăcerile.

Poziția 8 – Sunteți mereu tentat să aruncați cu banii și vă plac jocurile de noroc. Dacă vă opriți la momentul potrivit, lucrurile se pot îndrepta. Vă place să flirtați cu persoanele de sex opus, și uneori și cu cele de același sex.

Poziția 9 – alunițele din acest punct îndică faptul că aveți probleme de natură sexuală, dar și alte probleme. Pentru a scăpa de acestea este de preferat să îndepărtați alunița.

Poziția 10 – aveți steaua voastră norocoasă. Sunteți înconjurat mereu de cei dragi din familie și veți avea mulți copiii și nepoți. Cu sprijinul lor veți avea o viață frumoasă și bogată.

Poziția 11 – predispoziție spre îmbolnăviri. Înlăturați alunița, pleacă și problema.

Poziția 12 – o viață de succes și echilibrată, cu bani nu foarte mulți, dar cât trebuie, și ceva faimă. vei avea oportunități de a duce o viață bună de care trebuie să profiți. Femeile cu alunițe în acest punct sunt mai norocoase din fire, sunt frumoase și strălucitoare.

Poziția 13 – copiii îți vor cam face probleme în viață, relația ta cu ei nu este cea ideală. Cu puțină toleranță se poate îndrepta situația.

Poziția 14 – alunița de aici sugerează vulnerabilitatea în fața preparatelor culinare, care poate conduce spre probleme cu kilogramele în plus. Poți dezvolta alergii la anumite mâncăruri sau poți mânca…. prea mult.

Poziția 15 – ești o persoană activă, mereu pe drumuri. Își place să te ocupi de decorarea casei tale, să renovezi constant. Îți place să vezi și să cunoști lucruri noi, să călătorești, îți place aventura și nu poți sta mult timp într-un singur loc.

Poziția 16 – trebuie să acorzi puțină atenție atunci când vine vorba de ce mănânci, altfel va avea de suferit viața ta amoroasă. De altfel, acestea sunt și cele două mari probleme ale tale. Ai tendița de îngrășare, și mai departe spre deprimare din cauza greutății. Îți plac poveștile de dragoste, uneori și cu mai multe peroane odată, dar totodată ești o persoană cu ceva moralitate iar când vei simți vină, te vei liniști căci nu te vrei stresat.

Poziția 17 – vei avea un statut social stabil, esti activ în acest plan și îți place să comunici. Nu lăsa succesul să te doboare, căci pierzi legătura cu realitatea și ai numai de pierdut. Încrederea în tine vine tocmai din părerile celor din jurul tău.

Poziția 18 – ești o persoană în mișcare, activă, mereu în călătorii. Atenție la călătoriile ce presupun traversarea de ape, căci pot fi cu probleme.

Poziția 19 – ai noroc la bani și de prieteni buni. Slăbiciunea ta constă în faptul că te îndrăgostești ușor.

Poziția 20 – alunița poate fi cu noroc sau nu. Poziționarea ei în acest loc poate însemna o viață de vis sau una mizeră. Esti creativ și inteligent. Nu îți place să te lași călcat în picioare și nici nu prea ești genul care să ierte și să uite prea ușor.

Poziția 21 – o aluniță norocoasă ce sugerează o viață plină, din toate punctele de vedere. Îți poate aduce faima și recunoașterea.

Poziția 22 – esti o persoană fericită și îți merge bine. Poți face carieră în sport sau poți dezvolta o pasiune în acest suns. Ești o persoană autoritară și puternică, iar așa for fi și funcțiile tale la job.

Poziția 23 – ai un IQ mare, ai o minte super. Ai un instinct de conservare dezvoltat și poți avea o viață bună și lină. Vei fi activ până la adânci bătrâneți și vei avea mereu în preajmă persoanele dragi ție.

Poziția 24 – vei avea parte de faimă și noroc, încă de la o vârstă fragedă, și ar fi bine să economisești pentru viitor.

Poziția 25 – vei avea parte de noroc și prosperitate, dar luați seama la excese. Cu puțină cumpătare veți avea o viață lungă și frumoasă.