Ce spune Cabral despre faptul că urmează să devină din nou tătic- FOTO

Apropo.ro / 19.07.2018, 12:15
Ce spune Cabral despre faptul că urmează să devină din nou tătic- FOTO
Soţia lui Cabral este gravidă. Prezentatorul tv va deveni tătic pentru a doua oară.

Iată prima reacţie a lui Cabral după ce s-a aflat că va deveni tătic pentru a doua oară:

„+1. Mulţumim frumos!
Sigur, sunt multe de spus. Adică… aş avea multe de spus.Dar cred că blogul ăsta are succes tocmai pentru că n-am făcut din el o vitrină a ceea ce trăiesc eu, miezul buricului, ci am scris despre viaţă şi oameni. Aşa că nici de data asta n-or să mă apuce sfornăitoare declaraţii prin care povestesc entuziasmat cât de tare este că mai vine încă un suflet la noi în familie. Da, e cu emoţie. Da, e cu bucurie. Şi… da, acum zâmbesc. Larg. De ce scriu postul ăsta: pentru a spune mulţumesc frumos pentru urări! Am fost copleşiţi de cele câteva mii de mesaje, urări, exclamaţii şi ţâpurituri… chestii care ne-au triplat emoţiile, vă recunosc. Şi vă mulţumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-aţi transmis… şi pe care vi le întorc cu mare drag. Fiecăruia în parte. :)””, a scris Cabral pe blog.

Andreea şi Cabral s-au căsătorit în luna iunie din anul 2011, iar în curând familia lor se va întregi deoarece vor deveni împreună părinţi.

Andreea Ibacka a făcut anunţul pe blogul personal, cu ajutorul unei fotografii sugestive în care apar ei doi şi un cărucior de bebeluşi. „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, aşa cum mă trezesc în fiecare dimineaţă a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog.