Ce spune despre tine luna în care te-ai născut

Apropo.ro / 31.08.2013, 16:00
Ce spune despre tine luna în care te-ai născut
Luna calendaristică în care te-ai născut poate avea o mare influență asupra caracterului tău. Tu în ce lună te-ai născut?

IANUARIE

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, numărul 1 îți va conduce primii ani din viață. Apoi, această perioadă a anului te face independent, analitic și un lider înnăscut.

Ești creativ și dai dovadă mereu de un fel de unicitate care te ajută să ieși mereu în evidență dintr-o mare de oameni.

Totodată, ai tendința de a fi ușor egocentric și de a lua decizii fără consultarea celor implicați, ceea ce i-ar putea face să creadă că ești nechibzuit.

FEBRUARIE

Pe același principiu ca în cazul lunii anterioare, luna februarie îți aduce ca factor dominant în viață cifra 2. Ești în mod special intuitiv, ai o voce interioară puternică și alergi toată viața după echilibru.

Relațiile înseamnă aproape totul pentru tine, de aceea vei petrece mare parte din viață căutându-și jumătatea.

MARTIE

Pentru cei născuți în martie tot ce are legătură cu numărul 3 le va fi ca o stea norocoasă, număr care, de altfel, va apărea predominant în viața lor.

Dacă ești născut într-una dintre zilele acestei luni, vei trăi frecvent experiența de a fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Altfel spus, ar trebui să fii un om norocos care întâlnește oportunități peste tot în drumul lui.

Îți poate fi destinată faima și, cel mai probabil, vei fi mai bogat decât mulți din jurul tău. Însă, toate aspectele pozitive pot deveni o ușoară povară pe care trebuie să o porți cu grijă – îți va fi greu să ai relații și să rămâi fidel.

Citește mai multe detalii despre ce spune despre tine luna în care te-ai născut, pe One.ro