Ce spune Dorian Popa despre povestea de dragoste cu Alexandra Stan!

Apropo.ro / 03.12.2014, 11:50
Ce spune Dorian Popa despre povestea de dragoste cu Alexandra Stan!
Dorian Popa a fost primul iubit al Alexandrei Stan! Cântăreaţa a făcut această dezvăluire şoc în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, iar Dorian Popa a venit cu completări.
Alexandra Stan a şocat la Wowbiz!  Artista a mărturisit că pe vremea când avea 16 ani a fost iubita lui Dorian Popa.
 
 
 
 
„A fost primul meu prieten când aveam 16 ani. A fost o iubire platonică. Nu s-a consumat relaţia. Lui îi plăceau şi alte fete, de asta s-a terminat relaţia. El are o iubită acum, eu nu îmi doresc un iubit. Poate facem o piesă împreună, dar relaţia nu cred că o reluăm”, a spus Alexandra Stan. La rândul său,  actorul şi cântăreţul şi-a amintit cum a început întâlnirea cu artista, mai mult decât atât a spus că între el şi Alexandra Stan a fost dragoste la prima vedere.
 
 
 
 
“E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii! Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei… O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil!  Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci! Culmea e că de la despărţire, nu ne-am mai văzut deloc, deşi, la un moment dat, mama mea i-a fost o vreme profesoară de canto! Am revăzut-o abia de curând, la studioul în care eu şi Corina am făcut o melodie, ne-am salutat amical şi atât”, a declarat Dorian Popa pentru WOWbiz.ro.