Ce spune Willow Smith despre divorţul părinţilor ei?

De: Nicoleta Nicolae / 08.08.2015, 07:00


Ce spune Willow Smith despre divorţul părinţilor ei?
După ce Will Smith a fost acuzat că şi-ar fi înşelat soţia de mai multe ori, se pare că Jada Pinkett îi plăteşte cu aceeaşi monedă.

 Însă nu doar îl înşală, ci vrea să-l părăsească pentru un tinerel de 22 de ani. Şi cu presa scris că cei doi urmează să divorţeze, Willow Smith, fiica celor doi, a luat atitudine.

Willow Smith a postat pe contul său de Twitter o dezminţire vizavi de faptul că părinţii săi vor divorţa: ”Media titrează că părinţii mei vor divorţa cam… în fiecare secundă”.

În urmă cu ceva vreme, Will Smith a dezminţit şi el pe Facebook informaţia: „Pentru liniştea tuturor, aflaţi că eu şi Jada … nu vom divorţa niciodată!!! Vă promit tuturor – că dacă voi decide să divorţez vreodată de regina mea – o să vă spun chiar eu”.

Totuşi, presa de peste Ocean scrie că vedetei i s-au aprins călcâiele după rapperul american August Alsina (22 de ani). Se pare că Jada nici nu se mai fereşte şi se afişează cu noua cucerire în public, cei doi fiind surprinşi împreună, recent, la un festival de muzică din Londra.