Ce studii are „Regele junglei” Cătălin Moroşanu

De: Nicoleta Nicolae / 16.06.2015, 07:00

Ce studii are
Este un tip modest, cu priză la public, care s-a făcut remarcat atât ca luptător K1 , cât şi ca personaj de televiziune.


Cu toate astea, puţini ştiu că Moroşanu este absolvent de Drep şi un iubitor de Istorie, începând chiar o facultate în acest domeniu.

Invitat în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Cătălin Moroşanu a povestit despre pasiunea lui pentru istorie. Luptătorul K1 a spus că în ciuda înclinaţiei faţă de acest domeniu, mama sa l-a rugat să se înscrie la Facultatea de Drept, pe care, de altfel, a şi absolvit-o. Cu toate astea, Moroşanu nu şi-a uitat prima dragoste şi s-a înscris mai târziu şi la cursurile de licenţă în istorie, însă a renunţat.

„Am terminat Facultatea de Drept şi m-am înscris la Facultatea de Istorie, dar nu am terminat-o. M-am apucat de Istorie din pasiune, dar mi-e greu să mă duc la seminarii. Mi-am dorit, dar o să mă înscriu la ID şi o să o fac. La Facultatea de Drept m-am înscris după liceu”, a declarat Cătălin Moroşanu la „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.