Ce sumă COLOSALĂ‚ va primi Adele pentru a fi imaginea unor cosmetice

De: Gabriela Voicu / 14.03.2013, 13:45
Ce sumă COLOSALĂ‚ va primi Adele pentru a fi imaginea unor cosmetice
Adele este curtată de multe branduri de cosmetice faimoase și va primi o sumă colosală dacă va accepta sa fie imaginea unor produse pentru înfrumusețare.

Adele și-ar putea spori averea cu 11,5 milioane de euro, în urma unui contract cu o companie de cosmetice.

După ce albumul „21” al cântăreței s-a vândut ca pâinea calda, completând succesul albumului ei de debut, Adele a câștigat aproape 30 de milioane de euro, iar acum brandurile de beauty, între care L’Oreal, Dior și Estée Lauder, se luptă pentru ca artista în vârstă de 24 de ani să devină imaginea unor cosmetice, fiind dispuse să îi plătească sume colosale.

Potrivit The Sun, Adele nu va accepta orice propunere, așa că marile companii de cosmetice vor trebui să îi facă oferte atractive, care să o reprezinte atât ca persoana cât și ca artist.

Adele

Branduile trebuie să fie foarte persuasive pentru a o determina pe Adele să semneze, pentru că divei nu îi place „să se vândă” în felul în care o fac multe vedete de la Hollywood, însă pare că în cele din urmă ea va semna un contract de milioane, după cum a declarat o sursă publicației The Sun.

Cântăreața londoneză, care are o relație cu Simon Konecki și a născut anul trecut primul lor copil, a declarat că nu vrea ca numele ei să fie asociat cu vreun brand. Ea se teme și că lumea se va sătura de figura ei dacă va începe să apară în diverse reclame.

Rămâne de văzut dacă Adele va ceda în cele din urmă tentației financiare…