Ce sumă incredibilă a plătit Mariah Carey pentru un masaj relaxant

De: Gabriela Voicu / 26.10.2012, 14:30
Ce sumă incredibilă a plătit Mariah Carey pentru un masaj relaxant
Cântăreața Mariah Carey (42 de ani) a cheltuit o sumă considerabilă pentru a-și face un masaj relaxant, ca urmare a stresului provocat de certurile cu Nicki Minaj din emisiunea "American Idol".

Cântăreața americană Mariah Carey (42 de ani) este renumită pentru pretențiile ei de divă, iar cea mai recentă ispravă a adus-o din nou în atenția presei.

Mariah a beneficiat, în vila ei din Los Angeles, de un masaj care a durat opt ore, iar pentru asta a plătit 1.500 de dolari!

Ea a insistat ca pe parcursul ședinței de relaxare să vadă non-stop, de vreo șase ori, filmul „Brüno” (2009), o comedie în care joacă Sasha Baron Cohen.

Mariah Carey, Nick Cannon (Foto: Hepta)

Probabil că Mariah are nevoie de mai multă relaxare după filmările de la emisiunea „American Idol”, în care are un conflict foarte mediatizat cu rapperița Nicki Minaj.

În timpul filmărilor pentru celebrul show, Nicki a insultat-o pe divă, apoi e a continuat insultele la adresa ei și pe Twitter. Organizatorii concursului rămân, însă, încântați de ratingul pe care îl aduc cele două vedete care fac parte din juriu.