Ce surpriză pregăteşte Raluca Zenga pentru această toamnă – FOTO

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 10:26
Ce surpriză pregăteşte Raluca Zenga pentru această toamnă - FOTO
Reţelele sociale au fost toată vara pline de fotografii de vacanţă care mai de care mai exotice. Nici Raluca Zenga nu a stat deoparte, ci a povestit şi a arătat prin zeci de fotografii destinaţiile pe care le-a bifat în acest an. N-au fost puţine şi nici lipsite de poveşti frumoase.

Raluca Zenga a pornit aşadar în căutarea celor mai atractive oraşe, a celor mai frumoase peisaje, a poveştilor cu iz exotic, a locurilor încărcate de istorie sau a celor renumite pentru gastronomie. Pe toate le-a adunat în cufărul cu amintiri şi despre toate va povesti cu lux de amănunte pe cel mai nou blog al său…de călătorii.

Raluca a început în Mykonos (Grecia), a continuat cu Milano (Italia), Saint-Tropez (Franţa), Beirut (Liban). A bifat apoi Portugalia şi Maroc şi s-a bucurat de toate aşa cum se cuvine.

“Pot spune că această vară a fost plină şi perfectă! Recunosc, mi-am chinuit puţin soţul cu pozele, l-am pus să mă fotografieze din toate unghiurile favorabile, căci mă pregătesc să-mi lansez un frumos blog de travel, declară soţia antrenorului Walter Zenga.

Blogul se va numi The Passionate Traveller, iar Raluca promite să vă încânte cu toate poveştile din vara asta, dar şi cu cele ce vor urma.