Ce talentat e fiul lui Călin Geambaşu! – FOTO

Apropo.ro / 04.07.2018, 10:49
Ce talentat e fiul lui Călin Geambaşu! - FOTO
Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru, DaviN (9 ani), fiul lui Călin Geambaşu, vine să-i impresioneze cu talentul său pe cei trei juraţi, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. DaviN va bate la tobe şi va dansa în stilul megastarului Michael Jackson, iar tatăl său va fi extrem de emoţionat să-şi vadă fiul pe scena de la “Next Star”.

“I-am spus: >”, spune Călin Geambaşu.

Ca de fiecare dată când la “Next Star” vin copii cu părinţi celebri, juraţilor nu li se dezvăluie numele de familie al acestora, până în mometul în care concurentul este jurizat, tocmai pentru ca decizia să nu le fie influenţată în nici un fel.

Pasionat de percuţie de la vârsta de trei ani, DaviN spune că a învăţat singur să cânte la tobe. Şi că la vârsta de şase ani făcea deja mici compoziţii dedicate tatălui său, pe care îl iubeşte foarte mult.

“De la toţi artiştii pe care îi admiră, George Michael, A-HA, Queen, Michael Jackson, Bruno Mars, Twenty One Pilots, învaţă toate piesele. Mai puţin de la Bon Jovi, de la care a învăţat doar hit-urile”, spune tatăl lui, Călin Geambaşu.

Cum vor aprecia juraţii momentul artistic pregătit de DaviN Geambaşu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru.