Ce ti-e scris pe piele…

Apropo.ro / 05.08.2002, 12:28
Ce ti-e scris pe piele...
Atunci cînd simt ca nu se mai pot exprima prin haine si coafuri, vedetele îsi trec pe propria piele semne si imagini care ne-ar putea spune mai multe despre ele. Daca strainii s-au plictisit deja si de tatuaje, VIP-urile autohtone abia au prins gustul acestei suferinte exotice. Anda


Atunci cînd simt ca nu se mai pot exprima prin haine si coafuri, vedetele îsi trec pe propria piele semne si imagini care ne-ar putea spune mai multe despre ele. Daca strainii s-au plictisit deja si de tatuaje, VIP-urile autohtone abia au prins gustul acestei suferinte exotice.

Anda Adam are un tatuaj tribal (niste spini încolaciti) pe fund. „Desenul nu simbolizeaza nimic special. L-am ales pentru ca este în forma de V si se potriveste perfect pe zona aleasa de mine. Îmi place foarte mult, dar nu mi-as mai face altul pentru ca… doare!”

Laura Romega are un tatuaj pe fesa stînga si pe coapsa, o versiune în stil japonez a imaginii Sfîntului Gheorghe omorînd balaurul. Se pare ca motivul care a determinat-o pe vedeta Playboy sa-si aleaga un desen atît de mare a fost dorinta de a demonstra ca e la fel de rezistenta la durere ca si un barbat

Dalia Negulescu are doua tatuaje, unul pe umarul stîng si altul pe abdomen. Ți le-a facut acum cinci ani la un amic si nici nu se gîndeste sa renunte la ele. Dimpotriva, mai vrea unul pe glezna. Amîna însa momentul pentru ca (stim deja) „doare foarte tare!”

Din concediul petrecut în Brazilia, Corina Danila s-a întors si cu un tatuaj. La vedere chiar si din fata televizorului: pe glezna piciorului drept. Modelul l-a desenat împreuna cu cel care i-a facut tatuajul.

Mitul ca rockerii au tatuaje nu-i departe de adevar. Ți în cazul celor de la Cargo tatuatii sînt majoritari. În afara de Adi Barar si Cristi Pup, toti ceilalti au cel putin un tatuaj.

Tavi are doua – un tribal pe antebrat si un cap de berbec (zodia lui) pe umar -, Kempes are un lup si-o lupoaica pe umarul drept si un cap de leu pe piept, Adrian Igrisan, pe lînga tatuajul care se vede, are înca doua – un sarpe pe picior si un vultur pe umar, iar Alin – un fel de duh care iese din valuri pe brat.

Adrian Igrisan, care are si cele mai multe tatuaje, sustine ca trebuie sa te gîndesti bine înainte de a lua decizia de a te tatua din cel putin doua motive: se scot greu (cu suferinta) si, daca sînt de calitate, costa mult – un tatuaj mare, precum cel de pe bratul lui costa în jur de 1000 de dolari(!)

Noi ne-am „pictat” trupurile, ei tocmai s-au curatat!

Geri Halliwell

Cînd s-a apucat de cîntat pe cont propriu, fosta Spice Girls, Geri Halliwell, si-a schimbat radical imaginea. Sau cel putin a încercat. Cele doua tatuaje care îi decorau trupul au intrat sub lumina unui laser cosmetic si duse au fost. Unul dintre ele era o stea localizata între omoplati, celalalt un jaguar negru desenat în zona lombara.

Tom Arnold

Dupa ce s-a pronuntat divortul, Tom Arnold a aflat imediat ca sotia sa, Roseanne Barr, a renuntat la ultima dovada de iubire. Ea si-a înlaturat inscriptia „Property of Tom Arnold” în fata unui grup de prieteni si imediat si-a pictat o zîna si cîteva flori. La rîndul lui, Tom Arnold a renuntat si el la portretul sotiei încrustat pe partea stînga a pieptului.

Cher

Regina operatiilor estetice si-a înfrumusetat trupul de-a lungul timpului si cu cîteva desene „expresive”. Ea avea pictate pe fund si pe glezna stînga cîte o floare si pe mîna stînga o bratara. Cîntareata a facut la un moment dat o reclama pentru un cazinou cu sloganul „Cher’s Back”. Cînd reclama a aparut pe piata, tatuajele de pe spatele vedetei au fost cenzurate. „Au avut dreptate, desenele de pe spate n-au deloc stil si… pur si simplu le urasc!”. Drept pentru care si le-a scos.

Angelina Jolie

Ultima intrata în categoria celor care au renuntat la tatuaje este Angelina Jolie. Actele de divort au fost deja depuse, iar pe bratul ei stîng nu mai apare numele fostului sot, Billy Bob.

Tatuaj pe muschi încins

Multi sportivi si-au decorat trupurile încinse de efort cu tatuaje care de care mai extravangante, în functie de „grosimea” buzunarului.

Din acest motiv, cei mai multi dintre ei sînt, bineînteles, fotbalisti si, culmea, dinamovisti: Claudiu Niculescu, Adrian Mihalcea (ex-dinamovist, e drept), Giani Kirita, Claudiu Dragan si nou-venitii Dan Alexa, Burca si Cristi Munteanu.

Echilibreaza coloristic paleta tatuatilor rapidistul Adrian Iencsi, stelistul Iulian Miu, „ienicerul” Radu Niculescu, dar si fosta mare gimnasta Daniela Silivas.

Anul trecut, ProTv Magazin a invitat-o pe Miki de la K-pital la cumparaturi. Ne-a aratat ce preferinte vestimentare are, iar pe drum s-a oprit din curiozitate la un cabinet pentru tatuaje. S-a ales cu un desen pe spate de care este foarte mîndra.

Petre Catalin Fumuru face parte din categoria celor care au ales sa-si faca un tatuaj, dar nu la vedere, ci pe coapsa piciorului drept. Întotdeauna si-a dorit unul, dar a durat ceva pentru ca nu gasea ceva care sa-l reprezinte. Un prieten grafician i-a desenat un înger care trage dupa el înca o aripa. Cine stie sa citeasca desenul poate afirma ca-l cunoste pe prezentatorul „Povestirilor de Acasa”

Pentru ca pierdea prea mult timp în fata oglinzii ca sa-si picteze buzele prea subtiri, Marinela Nitu a gasit rezolvarea în tatuarea lor. Iar dupa ce si-a strigat dragostea pentru Miron Cozma în toata presa si-a tatuat pe brat semnatura lui. A urmat despartirea de acesta, iar dupa cîteva luni, peste semnatura lui Cozma
si-a tatuat un calut.

Sursa:ProTv Magazin

Tags: