Ce ţinute îmbracă Iuliana Tudor la Cerbul de Aur

De: Cristiana Trifu / 28.08.2018, 13:01
Ce ţinute îmbracă Iuliana Tudor la Cerbul de Aur
Pregătirile pentru Cerbul de Aur 2018 sunt pe ultima sută de metri. Ultima seară a mult aşteptatului eveniment este una dedicată Folclorulul românesc autentic, dar şi reinterpretărilor moderne. Pornind de la această temă, vedeta TVR 1, Iuliana Tudor, a ales să-şi surprindă publicul şi prin ţinutele pe care le va purta cu aceasta ocazie.

Aşadar, pentru prima parte a serii, designerul Cristina Săvulescu a creat o rochie spectaculoasă, gândită special pentru Iuliana Tudor.

Pentru partea a doua, publicul TVR şi spectatorii din Piaţa Sfatului Braşov vor fi martorii unui spectacol eclectic în care se vor regăsi teme muzicale folclorice extrem de cunoscute, în variante reinterpretate de Damian Drăghici şi Alex Calancea Band, alături de Orchestra “Lăutarii” din Chişinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Aici,

Iuliana Tudor va purta o ţinută realizată de stilistul Madena Pasăre, în colaborare cu designerul Rhea Costa. Echipa de profesionişti responsabili de imaginea Iulianei Tudor este completată de: Georgiana Semen, care face parte din echipa hair stilistului Cristi Pascu, şi make-up artist Marga Ianăş, o doamnă a cărei carieră în domeniul machiajului este strâns legată de istoria cinematografiei româneşti şi a Televiziunii Române.

„Va fi o experienţă muzicală inedită aşa cum v-am obişnuit atâţia ani şi la „O dată-n viaţă”, folclorul fiind îmbrăcat în aranjamente muzicale noi. Vă aştept cu drag pe 2 septembrie, de la ora 20.30, pe TVR 1″, spune vedeta TVR.