Ce tip de dăruitor eşti – creativ, organizat sau intuitiv?

De: Alexandra Necsoiu / 27.11.2018, 15:13
Ce tip de dăruitor eşti - creativ, organizat sau intuitiv?
Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, iar AFI Cotroceni este alături de tine, pentru că ştie că an de an eşti dăruitor neobosit. Cel mai mare mall din România te provoacă să rămâi Dăruitor de Meserie, în acest an cu upgrade-ul 2.0, şi îţi dedică şi un colind cu acelaşi nume.

În această perioadă din an, mulţi dintre noi intră în rolul de one man show, planificând sărbătoarea perfectă în familie sau în grupul de prieteni, colegi ori parteneri de business. Ce tip de dăruitori eşti – creativ, organizat sau intuitiv?

“Dăruitorul de meserie” #CREATIV.
Îi surprinzi pe cei dragi cu idei ingenioase sau chiar trăznite? Eşti atent nu doar la cadoul în sine, ci şi la metoda de împachetare, astfel încât să fie o adevărată experienţă de unboxing?

“Dăruitorul de meserie” #ORGANIZAT
Îţi faci chiar şi cu două luni înainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi. Ai o listă cu toţi cei cărora doreşti să le oferi un zâmbet de sărbători şi ştii cu precizia unui ceas elveţian ce li se potriveşte.

“Dăruitorul de meserie” #INTUITIV
Eşti din categoria celor care frecventează în mod constant mall-ul, cei care ştiu tot ce este în magazine, cele mai noi tendinţe în shopping, cele mai cool gadget-uri.
În jurul celor trei categorii, AFI Cotroceni îşi surprinde clienţii şi cu un colind, unde sunt explicate tipologiile de dăruitori de meserie.

(…)Primul dintre toţi, ce-mi intră-acum pe portativ
E acel dăruitor de meserie creativ
Oferirea de cadouri o duce la “excelenţă”
Ca să fie pentru noi o-adevărată experienţă
Ne surprinde cu idei creative şi trăznite
Ai cu el în anturaj sărbători deosebite!

Cel de-al doilea tip îl cunoşti neapărat
E acel dăruitor de meserie organizat
I-a-ntrebat pe toţi teatral, pe ocolite
Ca să afle ce cadouri de Crăciun sunt potrivite
Le-a centralizat/ şi-a făcut listă cu toate
Nu de ieri, de azi, din Octombrie la jumate’
Iar al treilea tip relaxat şi pozitiv
E acel dăruitor de meserie intuitiv
Toată ziua e prin mall, ştie tot ce se găseşte
Nu îşi face planuri,cumpără ce intuieşte!

Clienţii care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, îşi pot înscrie bonurile pe www.aficotroceni.ro , pentru a câştiga sute  de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic dăruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfăşoară până pe 31 decembrie.
“În acest an ducem la un nou nivel campania “Dăruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Experienţa de anul trecut ne-a ajutat să identificăm trei tipuri de dăruitori: creativul, organizatul şi cel intuitiv. Le propunem celor care iubesc să dăruiască să descopere cele mai cool cadouri la cel mai mare mall din România. Îi recompensăm pe aceşti oameni cu premii la un nou nivel, dar le propunem şi un colind în care sigur se regăsesc.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pentru că până şi cei mai dedicaţi dăruitori rămân uneori fără inspiraţie, AFI Cotroceni vine în ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot găsi în magazinele mall-ului. Ghidul poate fi ridicat gratuit de la Info Desk şi conţine idei de cadouri şi discount-uri substanţiale.

De asemenea, prichindeii îi pot scrie Moşului la cornerul amplasat special pentru ei în zona Info Desk. Gândurile şi dorinţele lor vor ajunge la Moş Crăciun, iar răspunsurile la scrisori se vor întoarce negreşit la ei. Copiii care aleg să trimită scrisori Moşului din AFI Cotroceni vor avea parte de premii surpriză.
AFI Cotroceni va fi deschis, ca în fiecare an, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, atât în zilele de Crăciun, precum şi pe 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie.
Pe 24 şi 31 decembrie, magazinele, restaurantele, cafenelele şi zona de distracţie vor fi deschise în intervalul 10.00- 20.00. În ziua de Crăciun şi pe 1 ianuarie, programul este între orele 14.00 – 22.00, iar pe 26 decembrie şi 2 ianuarie cel mai mare mall din România te aşteaptă la distracţie şi shopping în intervalul  10.00 – 22.00.