Ce tort-surpriză a primit Jennifer Lopez de ziua ei! (Poze)

De: Gabriela Voicu / 26.07.2012, 14:00
Casper Smart a făcut tot posibilul pentru a-și impresiona iubita de ziua ei și a răsfățat-o cu o petrecere-surpriză pe un iaht de lux.

De ziua ei, J-Lo a fost răsfățată ca o divă de tinerelul Casper Smart, care i-a pregătit o megapetrecere pe un iaht de lux, dar nu înainte de a o invita la un prânz special, în New York.

La petrecerea de pe iaht o așteptau prietenii apropiați, iar Jennifer, care a împlinit 43 de ani pe 24 iulie, a fost impresionată când a ajuns în portul Manhattan, din New York.

Vezi mai multe poze

Iubitul ei, dansatorul Casper Smart, în vârstă de 25 de ani, a vrut să-i demonstreze cât de mult o iubește și a reușit. Ca un adevărat cavaler, Casper a luat-o pe J.Lo de acasă, i-a acoperit fața cu o eșarfă când au ajuns aproape de port și a dus-o în mijlocul petrecerii-surpriză.

Tortul roz în formă de urs, comandat tot de Casper, a fost altă surpriză plăcută, dansatorul scriindu-i pe prăjitură „La mulți ani, ursulețule”. Cei doi se alintă astfel și pe Twitter.

Înainte de petrecere, Casper a vizitat un sex-shop din New York, semn că seara lui J-Lo s-a încheiat cu „focuri de artificii”.