Ce trup sculptat are presupusa amantă a lui Zsolt Csergo! Antrenoarea Kinga Sebestyen şi-a găsit dragostea

De: Cătălina Matei / 18.11.2016, 16:05
Ce trup sculptat are presupusa amantă a lui Zsolt Csergo! Antrenoarea Kinga Sebestyen şi-a găsit dragostea
După incidentul de pe iaht cu Zsolt Csergo, în care Kinga Sebestyen este lovită de soţul Nicoletei Luciu, antrenoarea se pare că şi-a refăcut viaţa sentimentală.

Cel care i-a facut inima să bată din nou este Pablo Ferreiros. Un spaniol pasionat de sport, care a lucat până anul acesta ca marketing manager pentru tot ce înseamnă Kangoo Jumps în Europa.

Kinga şi Pablo s-au cunoscut în urmă cu câteva luni în cadrul unor evenimente internaţionale Kangoo Jumps.

“Se inteleg foarte bine, au in comun aceasta pasiune pentru sport, iar Kinga a invatat foarte multe de la el in tot ce inseamna strategii de marketing si modalitate de prezentare a unui proiect. Pablo este un om destept si foarte cinstit. Toti cei din industria de Kangoo Jumps sunt bucurosi sa ii vada impreuna pentru ca formeaza chiar un cuplu reusit. Le place sa calatoreasca impreuna, merg in vacante, se consiliaza reciproc. Pablo i-a cunoscut familia si se intelege chiar foarte bine cu copiii Kingai. Chiar baiatul ei a ales sa dea la Universitatea de Management dupa sfatul lui. Pablo a fost in Romania in ultimele saptamani pentru a-i fi alaturi Kingai in turneul national pe care l-a sustinut”, a declarat o sursa apropiata celor doi.