Ce turnură incredibilă a luat viața unui bărbat după ce a violat o femeie

De: Gabriela Voicu / 04.09.2013, 12:15
Ce turnură incredibilă a luat viața unui bărbat după ce a violat o femeie
Un britanic în vârstă de 27 de ani se află într-o situație delicată după ce a comis o infracțiune care i-a schimbat viața într-un mod neașteptat.

Britanicul Richard Thomas se află într-o situație care pare fără ieșire, după ce a comis o infracțiune pe 20 iulie. Este posibil ca el să fi fost infectat cu HIV după ce a violat o femeie care avea această boală, potrivit Daily Mail.

Richard Thomas a fost condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare pentru viol și nu a aflat încă dacă este seropozitiv, rezultatul urmând să-i fie comunicat vineri. El a pledat vinovat la un tribunal din Liverpool. 

Britanicul în vârstă de 27 de ani, care are trei copii din diferite relații și a fost îndepărtat de familia sa, a leșinat când polițiștii l-au informat că femeia pe care a violat-o avea HIV. El o cunoaștea pe aceasta și știa că este bolnavă, dar nu aflase de ce anume suferă. 

Richard Thomas 

Thomas a intrat noaptea în casa femeii și a violat-o în timp ce aceasta dormea după ce luase somnifere pentru a se odihni. 

„A rămas înmărmurită și nu au schimbat niciun cuvânt. El și-a ridicat pantalonii și a plecat”, a povestit procurorul de caz.

Violatorul, care a început să consume droguri de la 9 ani și alcool de la 11 ani, a mărturisit că băuse, consumase cocaină și ecstasy și nu-și putea aminti incidentul.

Avocatul său a explicat că Richard Thoms și-a facut-o cu mana lui: „E doar vina sa, dacă nu ar fi comis această infracțiune nu s-ar fi aflat în această poziție dificilă”.