Ce va face Tavi Clonda în emisiunea soţiei sale, Gabriela Cristea. “Nu în fiecare zi, ocazional”

De: Cristiana Trifu / 07.05.2018, 12:40
Ce va face Tavi Clonda în emisiunea soţiei sale, Gabriela Cristea. “Nu în fiecare zi, ocazional”
Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, va reveni, în curând, pe micile ecrane în cadrul unei noi emisiuni pe care o va prezenta la Antena Stars.

Gabriela Cristea nu va fi singură la noul proiect pe care îl are, ci îl va avea alături de ea pe soţul său, muzicianul Tavi Clonda. Noul show TV, „Te iubesc de nu te vezi”, pe care Gabriela Cristea îl va prezenta la Antena Stars va începe pe 28 mai.

Soţul Gabrielei Cristea, muzicianul Tavi Clonda, va avea şi el un rol în noul proiect al vedetei de televiziune. Tavi Clonda se va ocupa de muzică şi va fi invitat special, însă nu tot timpul, ci doar ocazional, acesta trebuind să stea acasă cu fiica lor, Victoria.

Mesajul Gabrielei Cristea după ce s-a aflat ce emisiune prezintă

“Vă invităm să intraţi pe pagina emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” şi să ne onoraţi cu un like. Aici o să găsiţi toate informaţiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars şi pe care cu onoare am să îl prezint.

Ne aşteaptă o nouă aventură cu şi mai multe provocări. Vă mulţumim frumos pentru încrederea şi prietenia voastră! Va îmbrăţişăm cu drag!”, le-a spus Gabriela Cristea celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piaţa media şi colaborarea pe care am iniţiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soţului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.  Aşadar, am multă energie şi toate avantajele pentru a face performanţă cu noua emisiune, nimic nu mă opreşte”, spune Gabriela Cristea.

Vedeta a devenit în urmă cu şapte luni mama unei adorabile fetiţe pe nume Bella Victoria Margot, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la cariera sa şi să se dedice în totalitate creşterii micuţei.

Acum, că fetiţa ei a mai crescut, vedeta se simte pregătită să plece preţ de câteva ore de lângă ea şi să revină în televizune, fiind nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii care o îndrăgesc.

Fanii frumoasei prezentatoare tv o vor putea vedea în curând, la Antena Stars, unde revine cu mare entuziasm în cadrul unei noi emisiuni ce va face deliciul publicului.