Ce va purta Lady Gaga la nuntă

Apropo.ro / 18.03.2013, 11:15
Ce va purta Lady Gaga la nuntă
Lady Gaga va purta la nunta ei cu actorul Taylor Kinney, programată pentru această vară, o rochie de mireasă din dantelă neagră și aurie creată de prietena ei Donatella Versace.

Lady Gaga se va căsători în vara lui 2013 cu actorul Taylor Kinney, susține prietena artistei, DJ Starlight. Alte surse din anturajul cântăreței susțin că rochia de mireasă va fi una din dantelă neagră, precum parfumul ei, dar și cu auriu. Corsajul va avea diamante, iar partea de jos a rochiei va putea fi eliminată ușor, pentru ca trena să îi poată fi transformată într-o altă rochie.

Lady Gaga și Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut grație rolului din serialul de televiziune „Vampire Diaries”, au o relație care a început în septembrie 2011, după ce artista l-a invitat pe acesta să apară în videoclipul piesei sale „You And I”.

Potrivit prietenilor acestora, relația dintre Lady Gaga și Taylor Kinney a devenit una destul de serioasă, iar cei doi artiști intenționează să se căsătorească, în momentul în care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai puțin aglomerate. Acest lucru s-ar putea produce în luna iulie.

Citește mai multe detalii despre rochia de mireasă a lui Lady Gaga, pe Mediafax.ro