Ce vedem la TV de Paşte: programe speciale

De: Alexandra Necsoiu / 11.04.2017, 13:23
Ce vedem la TV de Paşte: programe speciale
De Paşte, când oamenii se strâng în jurul meselor, ciocnesc ouă roşii şi se bucură unii de ceilalţi, Antena 1 împarte sărbătoarea. În meniul de Paşte al postului se găsesc programe pentru toate gusturile şi toate exigenţele. Sărbătoarea începe joi, 13 aprilie, când Antena 1 difuzează începând cu ora 20.30 prima parte din capodopera lui Franco Zeffirelli, „Iisus din Nazaret”. Cea de-a doua parte va fi difuzată în Vinerea Mare de la 20.30, iar ultima parte, sâmbătă, 15 aprilie, de la 16.30.

În ediţia specială „Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor Antenei 1 povestea de familie a unei îndrăgite interprete de muzică populară. Maria Dragomiroiu îşi va deschide sufletul în faţa românilor, iar alături de aceasta, într-o zi atât de specială, vor fi soţul ei şi nepoatele sale.

Sâmbătă la ora 20.00, Antena 1 difuzează o nouă ediţie a celui mai spectaculos show al transformărilor, Te cunosc de undeva, iar de la ora 23.30 Slujba de Înviere.

O nouă gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la Antena 1. Sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!”, prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan promit noi transformări de senzaţie şi minunate călătorii muzicale, într-un spectacol care nu trebuie ratat.

Sore va cânta o piesă sensibilă, dar foarte dificilă, transformată în Adele, “Cuza” va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuşi şi voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe, în timp ce Ruby va interpreta “Ioane, Ioane”, precum inegalabila Mirabela Dauer. Alex Vasilache va fi talentata, bizara şi multpremiata artistă britanică Annie Lennox, Biu Marchetti va cânta “Pata, Pata”, un single de platină al agitatei senegaleze Coumba Gawlo, pe când Daniel Max Dragomir  îl va imita pe vulcanicul Joey Tempest, solistul trupei suedeze Europe. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu se vor transforma în două dive adevărate şi de-a dreptul speciale în lumea muzicală internaţională, Bette Midler şi Cher, Bianca Sârbu ne va aminti cu drag de nemuritorul Dan Spătaru, iar Anda Adam va fi o blondă voluptoasă care prin glasul ei a influenţat stilul country, americanca Dolly Parton.

Seara va fi deschisă de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta împreună cu Nidia, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu.

Cine va realiza cea mai bună transformare a ediţiei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

De Paşte, iUmorşi „Chef de râs”

Cea de a şaptea ediţie a emisiunii „iUmor”, difuzată de la ora 20:30 chiar în duminica Paştelui, va fi una specială. Printre surprizele acestei ediţii, telespectatorii Antena 1 vor vedea unul dintre cele mai spectaculoase numere de umor la nivel mondial. Un concurent din Franţa, care vine în România exclusiv pentru emisiunea „iUmor”, îi va înmărmuri pe membrii juriului. Acesta va urca pe scenă îmbrăcat în frac, cu un stativ şi o partitură, însă aparenţele vor fi înşelătoare. Ce anume va face concurentul francez de îi va lăsa cu gurile căscate pe Delia, pe Mihai Bendeac şi pe Cheloo, telespectatorii vor descoperi în ediţia de Paşte la „iUmor”.

Şi tot atunci nu va lipsi de la „iUmor” un preparat foarte iubit de români: micii! Nu mică le va fi mirarea juraţilor când vor vedea că un concurent îi va găti direct pe scenă, în timpul unui număr de stand-up. 

Un om cu o chitară pe scena ”iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariţiei. Însă după ce va începe să cânte, el va reuşi într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzaţional să schimbe complet starea de spirit şi părerea juraţilor, înveselindu-i pe toţi cei care îl priveau. Cum va face acest lucru, despre ce anume va cânta acesta şi ce alte surprize vor fi la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediţia specială de Paşte, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Tot duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 22.30, Vasile Muraru şi Valentina Fătu au „Chef de râs” cu care îi vor molipsi, cu siguranţă şi pe telespectatorii Antena 1. Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susţinute de invitaţii lor, Alina Eremia, Pepe, Sofia Vicoveanca, Dinu Iancu Sălăjanu.

Pe 17 aprilie, de la ora 8.00 dimineaţa, la Antena 1, Răzvan şi Dan petrec Paştele în familia „Neatza”

            Pentru gaşca de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” Paştele se sărbătoreşte şi în cea de-a doua familie a lor, aceea formată din echipa matinalului de la Antena 1. Aşa se face că în dimineaţa celei de-a doua zile de Paşte, telespectatorii sunt aşteptaţi să se bucure alături de Răzvan, Dani, Vlăduţ, Flavia, Amalia şi Cătălin Oprişan într-o ediţie specială în care tradiţiile sunt cuvântul de ordine. Mâncare tradiţională de Paşte, costume, muzică populară şi o atmsoferă caldă de primăvară sunt ingredientele unei ediţii speciale în dimineaţa de 17 aprilie. 

            În zi de sărbătoare, în platoul de la „Neatza” vor sosi artişti precum Nico, Celia, Dj Rynno & Sylvia, dar şi Raluka, iar provocarea pentru ei va fi să interpreteze muzică populară alături de taraful condus de Gelu Voicu. Şi pentru că este primăvară, băieţii de la „Neatza” vor duce sărbătoarea şi afară, la soare, asta pentru că momentele din ediţia specială din 17 aprilie nu se vor petrece doar în studio, ci şi în apropierea acestuia, în aer liber. Bunătăţile de Paşte vor fi asigurate de Vlăduţ, care are cele mai delicioase reţete şi e gata să-i răsfeţe pe toţi, ai casei şi musafiri deopotrivă, într-o ediţie savuroasă „Neatza cu Răzvan şi Dani”.     

Luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, „Prietenii de la ora 11” pregătesc o ediţie specială cu mulţi invitaţi, muzică bună şi delicii culinare de sărbătoare

„Prietenii de la 11” se întâlnesc luni, în a doua zi de Paşte, pentru a petrece împreună, ca în familie. Diana Munteanu şi Florin Ristei vor fi gazdele perfecte de la ora 11:00 pentru mulţi invitaţi care vor transforma platoul emisiunii într-o casă plină de veselie. Desigur, nu vor lipsi nici preparatele de sărbătoare, nici discuţiile ca între prieteni şi nici muzica bună.

A doua zi de Paşte, de la ora 14.00, Maria şi Ionuţ Iftimoaie, Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade şi Ianna Novac şi Octavian Dobrotă sunt invitaţii Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”.

Într-o atmosferă relaxată, cele trei cupluri vor face tot posibilul pentru a demonstra că se cunosc foarte bine, însă o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul de filmare. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind luni, 17 aprilie, de la ora 14:00, „2k1”, la Antena 1.

„Chefi la cuţite”, ediţie specială

Tot în a doua zi de Paşte, începând cu orele 20.30, Antena 1 difuzează o ediţie specială a emisiunii „Chefi la cuţite” unde vedeta este însuşi meniul de Paşte pe care îl vor avea de pregătit concurenţii. Toţi cei rămaşi în concurs îşi vor da silinţa să realizeze farfurii spectaculoase cu care să impresioneze Gaşca Zurli care le va degusta preparatele. Cu ce meniuri şi reţete vor să-i dea gata concurenţii pe cei trei chefi şi să scape astfel de eliminare, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seara, într-o ediţie savuroasă.

Marţi, în a treia zi de Paşti, Mirela Vaida porneşte în căutarea „Vedetei Fantastice” la Acces Direct

            Marţi, în a treia zi de Paşti,  Mirela Vaida transformă platoul emisiunii „Acces Direct” în „câmp de luptă”, într-o cursă nebună pentru descoperirea „Vedetei Fantastice” din showbiz-ul românesc. Două echipe de artişti formate din Margherita, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Mihai Trăistariu, Vali Vijelie, Steliana Sima, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Constantin Măgureanu se vor întrece pentru a obţine indicii, care să le ajute să descopere cine este personajul care se ascunde în spatele „Vedetei Fantastice”, în vreme ce juriul competiţiei va fi format din Ionela Prodan, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu şi însăşi „Vedeta Fantastică”.

            Echipa care va oferi cele mai multe răspunsuri corecte la finalul fiecărei runde de întrebări va avea dreptul să obţină un indiciu despre identitatea „Vedetei Fantastice”, în timp ce echipa care pierde va primi o pedeapsă. Şi pentru că ştiu să se distreze, indiferent de situaţie, vedetele vor cânta, vor dansa şi vor face haz de necaz, iar dacă vor reuşi sau nu să descopere „Vedeta Fantastică”, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii „Acces Direct”, difuzată marţi, 18 aprilie, de la ora 17:00, la Antena 1.