Ce vedetă a cerut ca iluminatul public să fie oprit în timpul concertului său din România

De: Gabriela Voicu / 17.11.2012, 14:14
Ce vedetă a cerut ca iluminatul public să fie oprit în timpul concertului său din România
Pe durata show-ului "The Wall", care va avea loc în București, pe 28 august 2013, ar putea fi întrerupt iluminatul public în Piața Constituției, la cerința unei vedete legendare.

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, a cerut ca pe durata show-ului „The Wall”, pe care îl va susține în București pe 28 august 2013, să fie întrerupt iluminatul public în Piața Constituției.

Întrucât show-ul „The Wall” se bazează în primul rând pe proiecții impresionante, efecte vizuale și decoruri grandioase, Roger Waters a cerut ca cel puțin pe durata concertului iluminatul public din Piața Constituției să fie întrerupt. Oficialii nu au dat încă un răspuns la această solicitare, însă sunt toate șansele ca aceștia să accepte cerințele artistului.

Roger Waters va aduce pentru prima oară în România una dintre cele mai grandioase producții rock din istorie. Britanicul așteptat de două generații de fani este vestit pentru discursul lui împotriva războiului și a globalizării. De altfel, cu un astfel de mesaj plănuiește să își deschidă show-ul de la București.

Roger Waters (Foto: Hepta)

Gândit ca un simbol al blocajului dintre culturi, decorul pentru show-ul „The Wall” va fi impresionant. Un zid cu lățimea de 150 de metri, înălțimea de 12 metri și suprafața de 20.000 de metri pătrați se va înălța între muzician și spectatori.

În momentul în care publicul va cânta „All in all it was just a brick in the wall”, pe scena de 1.200 de metri pătrați va apărea un lanț uman format din copii.

Roger Waters va petrece cel puțin o noapte într-un hotel din București. El a cerut ca în cameră să aibă draperii negre și două lămpi pe masă, pentru că nu suportă lumina fluorescentă.

Biletele pentru show-ul „The Wall”, al muzicianului Roger Waters, care va avea loc pe 28 august 2013 în Piața Constituției din Capitală, au fost puse în vânzare pe site-ul myticket.ro, la mai multe categorii de preț, cuprinse între 135 de lei și 950 de lei, informează organizatorii concertului, Emagic.

Citește mai multe despre concertul lui Roger Waters din România, pe Mediafax.ro