Ce vedetă a purtat această rochie scandaloasă

De: Gabriela Voicu / 05.11.2013, 15:45
Ce vedetă a purtat această rochie scandaloasă
SCANDALOS! O actriță a atras toate privirile la premiera filmului "Thor: The Dark World", datorită rochiei transparente pe care a purtat-o pe covorul roșu, fără lenjerie intimă!

„Thor: The Dark World” a avut premiera la Hollywood, iar la eveniment au fost prezente starurile filmului, între care Chris Hemsworth și Jaimie Alexander, care a atras toate privirile într-o rochie transparentă.

Jaimie a tăiat respirația tuturor când a apărut pe covorul roșu într-o rochie neagră, lungă și mulată, cu inserție de voal transparent care pornea din zona gâtului și se termina la glezne. Sigur că actrița nu a purtat lenjerie intimă și în mare măsură și-a dezvăluit parțile intime, atât în spate cât și în față. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Pe covorul roșu au mai fost prezenți Tom Hiddleston și Kat Dennings.

Jaimie Alexander

Mulți critici ai filmului sunt de părere că a doua aventură a lui Thor este mai sumbră și mai bine realizată decât prima. „Thor: The Dark World” continuă aventurile lui Thor într-o bătălie epică în care trebuie să salveze Pământul și cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dușman misterios care vrea să cucereasca singur Universul. Forțat să înfrunte un inamic în fața căruia Odin și cei din Asgard rămân neputincioși, Thor se va îmbarca în cea mai periculoasă călătorie a sa.