Ce vedetă are casă de 72,5 milioane de dolari, cu parc acvatic

Apropo.ro / 15.01.2014, 12:00
Celine Dion are propriul ei parc acvatic în reședința de pe țărmul Oceanului Atlantic. Diva a plătit nu mai puțin de 72,5 milioane de dolari pentru această proprietate de lux.

În fața Oceanului Atlantic, Celine Dion și-a amenajat pe domeniul reședinței sale un imens parc acvatic care nu este cu mult diferit de cele publice.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Totul a fost construit din dorința de a se distra împreună cu copiii săi, în condițiile în care nu poate face acest lucru relaxată atunci când se află într-un water park public.

casa

Atunci când a ajuns pe Insula Jupiter dîn Oceanul Atlantic, Celine a cumpărat două case vecine (cu 12,5 și 7 milioane de dolari) pe care le-a transformat într-o mare proprietate de lux – un adevărat resort. A muncit cot la cot cu soțul său, Rene Angelil. Acum, casa lui Celine este cea mai mare locuință cu deschidere la Ocean din zonă.

casa

Casa are 10.000 de mp, casa principală cu alte cinci pavilioane individuale ce includ casa de oaspeți, casa de pe plajă, piscina acoperită, un teren de tenis acoperit.

Resortul cu peste 10 dormitoare al lui Celine este, cu siguranță, cu mult mai scump acum. Prețul în zonă crește cu circa 13,3% în fiecare an.

casa

Proprietatea ar putea fi scoasă la vânzare prin licitație după ce contractul pe care Celine Dion îl are cu Caesar Palace din Las Vegas expiră. Asta prin 2019.