Ce vedetă asiatică arată ca o adolescentă, la 46 de ani (Poze)

De: Gabriela Voicu / 10.09.2012, 10:30
După o viață zbuciumată, actrița Bai Ling a reușit să treacă peste dezamăgiri și să aibă o carieră la Hollywood.

Actrița Bai Ling i-a impresionat pe paparazzi vara aceasta cu aparțiile ei sexy la plajă. Deși pare o adolescentă, chinezoaica are 46 de ani!

Bai Ling s-a făcut remarcată cu rolurile din „The Crow”, „Red Corner” și „Wild Wild West”, dar și în serialele „Entourage” și „Lost”. Anul trecut, ea a fost protagonista unui reality show care prezenta felul în care a învins dependența de alcool.

Bai Ling (Foto: Hepta)

Bai Ling a fost abuzată sexual, dependentă de alcool și internată într-un spital pentru boli mintale, dar a reușit să treacă cu bine peste toate acestea.

În perioada „Revolutiei culturale” din China (1966-1976 ), ea a luat parte la diverse evenimente culturale, unde a cunoscut și meseria de actriță. Între 14 și 17 ani a făcut parte din armata chineză, însă rolul ei era de a juca în teatrul muzical al armatei. Când a fost trimisă în Tibet, alături de alte fete de vârsta ei din trupa de teatru, ele au fost îmbătate și violate de bărbații chinezi din tabăra lor.

Bai Ling (Foto: Hepta)

În urma unui astfel de abuz sexual a rămas însărcinată și a avortat.

În 2008, Bai Ling a fost arestată pe aeroportul din Los Angeles pentru că a fost prinsă furând două reviste și niște baterii, iar mai târziu fost amendată pentru tulburarea liniștii publice.