Ce vedete au participat la inaugurarea celui mai nou magazin Koton din Centrul Istoric

De: Cătălina Matei / 28.11.2016, 12:55
Ce vedete au participat la inaugurarea celui mai nou magazin Koton din Centrul Istoric
KOTON, un nou magazin în Centrul Istoric din Bucureşti

Lipscani 43, într-o clădire recent renovată cu păstrarea detaliilor arhitecturii iniţiale, a avut loc cocktail-ul de inaugurare al celui mai nou magazin Koton.

Cu participarea Excelenţei sale, Amabasadorul Turciei la Bucureşti,  Koray Ertaş, a ataşatului comercial al Turciei la Bucureşti, domnul Mukerrem Aksoy, a Cristinei Chiriac, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi în acordurile electrice ale fetelor de la Amadeus, magazinul a prins viaţă.

Burak Akbulat, director general KOTON Romania, a povestit despre noul magazin atât din perspectiva investiţiei cât şi din perspectiva noilor colecţii care se regăsesc acum în locaţia inaugurată.

Magazinul de pe strada Lipscani a fost o provocare atât din punctul de vedere al investiţei, cât şi al implementării. Investiţia în consolidarea şi renovarea clădirii s-a ridicat la valoarea de 6.5 milioane EUR, iar lucrările s-au finalizat în 12 luni.

„Considerăm că acest magazin se integrează în abordarea pieţei din Romania în termeni de prezenţă în cele mai importante locuri pentru comunitate. Centrul Vechi este o zonă in care clienţii noştrii îşi petrec timpul liber şi se bucură de un loc autentic şi de evenimente culturale. Ne dorim să fim mai aproape de ei acolo unde ei se simt bine şi se recreează, iar din acest motiv am ales aceasta locaţie.”, a spus Burak Akbulat în încheierea discursului de inaugurare a magazinului.

Anca Serea, Geanina Ilieş, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Adina Halas şi mulţi alţii s-au alăturat cocktail-ului cu bucurie şi entuziasm. Cu această ocazie doamnele şi nu numai au putut admira cele mai recente colecţii care au prins viaţă sub supravegherea lui Richard Isham Sardouk, director de creaţie al retailer-uli din octombrie 2015. Richard Isham Sardouk are peste douazeci de ani de experienţă în stabilirea tendinţelor şi design, lucrând de-a lungul timpului pentru companii de talie mondiali din New York, Paris şi Londra. Experienţa sa profesională include cea mai recentă poziţie la WGSN ca Executive Vice President al Mindset, poziţie pe care a ocupat-o incepând cu anul 2014, fiind responsabil de serviciile de consultanţă la nivel mondial.

Cu o suprafaţă de 1850 mp, pe trei nivele, magazinul Koton din Lipscani 43 aşteaptă primii vizitatori incepând cu 26 Noiembrie, zilnic, în intervalul 10:00-22:00.

Despre KOTON

KOTON a fost fondat în anul 1988, în Istanbul, este lider de piaţă în Turcia pe segmentul de fast-fashion şi are în prezent 8.200 de angajaţi şi 445 de magazine, în 25 de ţări.

Abordarea KOTON este centrată pe client şi pe realizarea unei game largi de produse în linie cu tendinţele din modă, la cel mai bun preţ, pentru a permite consumatorilor să-şi creeze un stil propriu în funcţie de identitatea lor.

KOTON produce peste 15.000 de stiluri de îmbrăcăminte individuale pe an, fiind astfel unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume.