Ce vedete de la Hollywood au origini in Romania

Apropo.ro / 28.11.2011, 14:30
Sunt castigatoare de premii Oscar, au imperii in lumea modei, sunt celebre si frumoase si au origini romanesti. Afla despre ce vedete vorbim!

Din categoria vedetelor celebre de la Hollywood cu origini in Romania se numara nume sonore precum Natalie Portman, designerul Diane von Furstenberg, fotograful Annie Leibovitz sau Mila Kunis. Lista continua…

Natalie Portman, actrita castigatoare a unui premiu Oscar in 2011, a avut o strabunica, din partea tatalui, romanca. Aceasta era spioana.

Natalie Portman

Natalie poarta poza cu strabunica mereu in portofel si nu ezita sa aminteaca de legatura ei cu Romania.

Diane von Furstenberg (Diane Simone Michelle Halfin)designer vestimentar, detinatoarea brandului de haine si accesorii care ii poarta numele.

Diane von Furstenberg

Tatal designerului a emigrat de la Chisinau la Bruxelles, in 1929. Numele de von Furstenberg a fost dupa casatoria cu un print german.

Annie Leibovitz (Anna-Lou Leibovitz) – unul dintre cei mai cunoscuti fotografi portretisti din lume. Bunicii din partea tatalui lui Annie au fost emigranti romani la New York.

Annie Leibovitz

Mila Kunis, actrita cunoscuta si in urma rolurilor din „Friends with benefits” (cu Justin Timberlake) si „Black Swan”, s-a nascut la Cernauti, unde a trait pana la 7 ani, dupa care parintii ei au emigrat in America.

Mila Kunis

Alte vedete ce se mandresc cu originile romanesti sunt actrita Elsa Pataky (a jucat in „Fast Five”), Amanda Bynes, Julianna Margulies si „Dadaca” Fran Drescher.