Ce vedete mai sunt în viață, din cele pe care le credeai decedate

Apropo.ro / 03.12.2012, 12:30
Celebrități care au cunoscut faima, cu ani în urmă, duc acum o viață liniștită, departe de nebunia showbiz-ului. Pentru că nu mai ies în lumina reflectoarelor, publicul este la un pas de a crede că nu mai sunt în viață.

Roger Moore este unul dintre actorii care au jucat rolul lui James Bond, în perioada 1973-1985. A avut și numeroase alte roluri prin care s-a remarcat.

Roger Moore

Roger Moore

Anii au trecut și a intrat într-un con de umbră. Roger Moore este implicat în diverse actiuni caritabile. Trăiește și printre ultimile sale apariții publice se numără și o înregistrare video de la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Pe Shirley Temple o știm ca actriță, dintotdeauna. „Copilul preferat al Americii”, cum era supranumită, a avut primul contract cu o casă de producție pentru „Little Miss Marker” (1934) la 6 ani, de unde primea 2.150 de dolari pe săptămână din care părinții îi lăsau doar 13 dolari bani de buzunar.

Shirley Temple

Shirley Temple

Ultimul film în care a apărut a fost în 1949, după care s-a retras din activitatea cinematografică. Ulterior a mai avut câteva apariții publice ca om politic. Shirley Temple este încă în viață și scrie cărți.

Yogi Berra un fost as al baseball-ului din SUA. A fost inclus în Baseball Hall of Fame în 1972, și s-a retras din sport definitiv în 1989. Deși anii au trecut, Yogi Berra rămâne unul dintre cei mai apreciați jucători de baseball care sunt în viață.

Yogi Berra
Yogi Berra

Angela Lansbury – actrița britanică născută în 1925 a avut o carieră lină. A câștigat cinci premii Tony și a avut nominalizări la cinci categorii din cadrul Emmy Awards și trei la Academy Awards.

Angela Lansbury

Angela Lansbury

Nu a mai avut roluri memorabile, dar a continuat să joace în filme precum „Mr. Popper’s Penguins” și „Adaline”. Încă se ține pe poziții.

Chuck Berry, născut în 1926, este încă în viață. De când se știe face muzică, de care nu s-a lăsat nici în ziua de azi. Cântă live o dată pe săptămână în barul-restaurant din St. Louis numit Blueberry Hill.

Chuck Berry

Chuck Berry

Zsa Zsa Gabor este cunoscută mai degrabă generațiilor anterioare. Actrița s-a născut în 1917, și s-a retras din activitate în 1997. În ultimii ani de viață s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Piciorul drept i-a fost amputat în urma unei infecții survenite după o operație.

Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor

Între 2005 și 2007 a suferit mai multe atacuri de cord. Zsa Zsa Gabor este încă în viață, una ceva mai șubredă, iar în februarie 2012 și-a sărbătorit ziua de naștere în Bel Air, California.

B.B. King, numit și „Regele Blues-ului” este câștigătorul a 15 premii Grammy. A susținut peste 15.000 de concerte în 63 de ani. Și astăzi, la vârsta de 86 de ani, încă mai are turnee.

B.B. King

B.B. King

Maureen O’Hara a jucat în filmul „Miracle on 34th Street” din 1947, în filmul lui John Wayne „McLintock!”, dar și multe altele. S-a născut în 1920, iar ultimul ei rol pe ecrane a fost în 2000. Actrița este încă în viață și trăiește liniștită în reședințele pe care le deține în Arizona și Glengarriff, County Cork. Rareori mai apare acum la evenimente.

Maureen O'Hara

Maureen O’Hara

Doris Day, născută în 1924, actrița este încă în viață și locuiește în California.

Doris Day

Doris Day

A renunțat la cariera cinematografică în 1968, a lansat un album în UK în 2011 intitulat „My Heart”. Albumul ei a ocupat locul 9 în Top 40 Official UK Album Chart, și a fost declarată cea mai în vârstă artistă intrată în Top 10.